Másnál is van gond a felvi.hu-n számított pontokkal?
9, ha feltöltötted a diplomádat, elvileg bele kell, hogy számítsák, szóval itt is a feldolgozottság lehet a bibi, ha nem az, hogy az adott szakon nem fogadják el.
2017. ápr. 22. 23:16
12/37 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, nincsenek a helyzet magaslatán. Elvileg kevesebb a felvételiző, mégsem tudták két hónap alatt rendesen feldolgozni az adatokat. Mi lesz, ha rájuk zúdul az idén érettségizők sok-sok eredménye? Hány áprilisban/májusban nyelvvizsgázó futhatja majd a köröket, hogy elismerjék a pontjaikat?
9-es vagyok: Mi duplán érintettek vagyunk. Én is jelentkeztem, a lányom pedig most érettségizik. Mi a tegnap este töltöttük fel az ő 2. nyelvvizsgáját. Kíváncsi leszek, hogy mikor dolgozzák föl.
2017. ápr. 23. 09:17
Hát, ez szerintem mindig ilyen szokott lenni. Általában négy-öt nap, mire feldolgozzák a feltöltött anyagokat, nekem eddig mindennel teljesen jól és gyorsan megvoltak, mondjuk én korán jelentkeztem. Júniusban amúgy is nagyot fognak hajrázni, most nem biztos, hogy annyira benne vannak még a hitelesítgetésben, lehet, hogy ezért tart ennyi ideig. :D
2017. ápr. 23. 11:04
15/37 A kérdező kommentje:
A tavalyi felvételi eljárásról tudok nyilatkozni, akkor nem volt ennyi gond.
Kezdődött az ügyfélkapus hitelesítési mizériával, a rendszer nem tudja értelmezni, hogy már tanulok egyetemen, de még nincs diplomám, ezért nem töltök fel ilyen eredményeket (ezt lehet, hogy én szúrtam el - nem kellett volna bevallani), két hónap alatt a meglevő adatoknak csak egy részét voltak képesek feldolgozni (tavaly ilyenkor már minden rendben volt), szóval vagy kevés az emberük, vagy rossz hatásfokkal dolgoznak, esetleg mindkettő.
16/37 A kérdező kommentje:
#9-es: menő vagy! :) Hova jelentkeztetek?
Arra leszek kíváncsi, hogy a diplomám utáni pontszám mikor kerül fel. Még1szer megnéztem az intézmény honlapján, és beszámítják a végzettségemet.Egyenlőre még az érettségim után sem kaptam pontot, mert azt írja:
" Az érettségi pont érvénytelensége miatt figyelmen kívül hagyva".
Ez talán azért lehet, mivel nyelvszakra jelentkeztem, és normális körülmények között( diploma nélkül) kellene egy emelt a nyelvből. De így ugye nem.
2017. ápr. 23. 11:40
Kérdező: Lányom pszichológia, anglisztika ELTE, Pázmány, én germanisztika Pázmány. Te?
2017. ápr. 23. 11:46
" Az érettségi pont érvénytelensége miatt figyelmen kívül hagyva" azt is jelentheti többek között, hogy még nem dolgozták fel az adatokat. Én is ebben a cipőben vagyok, ebbe kapaszkodom :) Elvileg 316 pontomnak kell lenni, 2 tárgyból javítottam ősszel, biztosan nem néztem el semmit ajánlom nekik hogy ne szúrja el a felvi sem.
2017. ápr. 23. 11:52
Nekem 388-nak kellene lennie majd valamikor (ehelyett eddig sikerült nekik 0-t kiírni.
2017. ápr. 23. 12:00
Kapcsolódó kérdések: