Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Másnál is van gond a felvi.hu-...

Másnál is van gond a felvi.hu-n számított pontokkal?

Figyelt kérdés
Aki nézte már az e-felvételin a pontjait, szintén talált benne hibát? A középfokú nyelvvizsgámat nem fogadták el, ami azért érdekes, mert a tavalyi felvételi eljárásban nem volt vele probléma, megkaptam az érte járó pontokat. (ECL B2 angol - és nem az ecserin vettem.)

2017. ápr. 22. 18:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
17-es voltam.
2017. ápr. 23. 12:02
 22/37 A kérdező kommentje:
Pázmány igazságügyi igazgatási + a Soproni Egyetem két gazdasági felsőfokú szakképzése. Igazából csak az első helyen van jelentősége a nyelvvizsga beszámításának, a másik két helyre 400 ponttal is bejutnék államira, az előző évek ponthatárait ismerve.
2017. ápr. 23. 12:45
 23/37 anonim ***** válasza:
Jó lenne másoktól is tudni, hogy kinek ok a felvi, és kinel vannak gondok.
2017. ápr. 23. 13:56
 24/37 anonim ***** válasza:
Én orvosira jelentkezem, az egyik felvételi tárgyamból már javítottam, az tanusítványon van, a bizonyítványomat már értelmezték, a a maxpontokat megkaptam, annyi pontom van, amennyit én is számoltam. Amiatt félek egyébként, hogy a májusi érettségimet nem tudom majd rögzíteni, de egyelőre még minden rendben van. (első válaszoló meg még pár további vagyok, csak azért részletezem, hogy hátha hasznos, hogy mi az, ami működik :D)
2017. ápr. 23. 20:07
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Én most írtam a felvi ügyfélszolgálatára (én a anya-lánya duó vagyok):-). Ha jeleznek, megírom.
2017. ápr. 23. 20:13
 26/37 A kérdező kommentje:
Én is írtam nekik, nagyjából akkor, amikor itt feltettem a kérdést. Kíváncsi vagyok, ki kap előbb választ. :)
2017. ápr. 24. 18:04
 27/37 anonim ***** válasza:
Tudnátok abban segíteni,hogy beírtuk természettudományos tantárgynak a kémia és a földrajz utolsó tanult évi(10-es)jegyét,ami 4-es és 5-ös lett,de valószínűleg a biológia 12.év végi 5-ös lesz,tehát jobban járnánk a 2db 5-össel a pontszámítás alapján,azt vajon így fogják-e nekünk kalkulálni,vagy már mindenképp csak a kémia-földrajz kombó jegy kerül számításra?Remélem érthetően írtam.
2017. ápr. 25. 06:32
 28/37 A kérdező kommentje:

#27 Érdeklődj az ügyfélszolgálaton, hogy van-e lehetőség a módosításra!

[link]

2017. ápr. 25. 17:33
 29/37 A kérdező kommentje:

Jelentem, megérkezett a válasz.

A lényege "Aggodalomra nincs oka, a feltöltött bizonyítványa alapján elfogadásra kerülhet a nyelvvizsga eredmény, ezzel kapcsolatban nincsen további teendője."

Egy másik e-mailben pedig az is szerepelt, hogy fel sem kellett volna töltenem a dokumentumot:

"Ismét szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a 2017. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban nem kell dokumentummal igazolni:

1. A 2006. január 1. után kibocsátott magyar rendszerű érettségi bizonyítványban és érettségi tanúsítvány(ok)ban szereplő érettségi vizsgaeredményeket, mivel azokat a Hivatal a köznevelés információs rendszeréből elektronikus úton használja fel.

2. A 2003. január 1. után megszerzett államilag elismert nyelvvizsgát, amelynek adatait a jelentkezési kérelmében kellett megadnia és amennyiben ezen adatok hitelessége a nyelvvizsga-anyakönyvek nyilvántartása alapján megállapításra került."

Az élet szép. :)

Más is kapott magyarázatot a hiányzó adatokra?

2017. ápr. 25. 18:48
 30/37 anonim válasza:
100%
Nekem azt írták, hogy az alkalmassági vizsga után jelennek meg az érettségi pontok, s akkor tudnak majd pontot számolni.
2017. ápr. 25. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!