Ha gyenge vagyok matekból, de minden másból jó, akkor el tudom végezni a tanítóképzőt?
Sziasztok!
Sajnálatos módon világ életemben nagyon gyenge voltam matekból. Általánosban hármas, de gimiben már nagyon küszködtem vele és kettes lettem mindig. Minden egyéb tárgy jól ment (4-es, 5-ös).
Szorgalmas voltam mindig, nem azon múlt, külön órákra is jártam 2 évig.
Emelt szintű érettségit is tettem történelemből, 5ös lett, de matekból csak 2est sikerült érettségin középszinten összehoznom.
Ha tanító szeretnék lenni, (de magyar műveltségi területtel), akkor mennyire lesz ott nehéz a matek? Milyen szintű matek tudás kell oda?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a biztatást, belevágok! :)
Remélem én is képes leszek megszeretni a matekot. Most az egyetemen mindegy tárgyamat sikerült négyesre, ötösre teljesítenem, de egyik sem reál tantárgy. Bízom benne, hogy majd a tanító szakon is minden rendben lesz, rajta leszek a gyakorláson! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!