Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha gyenge vagyok matekból, de...

Ha gyenge vagyok matekból, de minden másból jó, akkor el tudom végezni a tanítóképzőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnálatos módon világ életemben nagyon gyenge voltam matekból. Általánosban hármas, de gimiben már nagyon küszködtem vele és kettes lettem mindig. Minden egyéb tárgy jól ment (4-es, 5-ös).

Szorgalmas voltam mindig, nem azon múlt, külön órákra is jártam 2 évig.

Emelt szintű érettségit is tettem történelemből, 5ös lett, de matekból csak 2est sikerült érettségin középszinten összehoznom.

Ha tanító szeretnék lenni, (de magyar műveltségi területtel), akkor mennyire lesz ott nehéz a matek? Milyen szintű matek tudás kell oda?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. ápr. 3. 23:26
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a biztatást, belevágok! :)

Remélem én is képes leszek megszeretni a matekot. Most az egyetemen mindegy tárgyamat sikerült négyesre, ötösre teljesítenem, de egyik sem reál tantárgy. Bízom benne, hogy majd a tanító szakon is minden rendben lesz, rajta leszek a gyakorláson! :)

2017. ápr. 30. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!