A budapesti I. kerületi Kosztolányi Dezső Gimnáziumban milyenek a tanárok?
Szóbeli felvételi vizsga nincs, de van valamilyen "elbeszélgetés".
Mit tudtok erről a beszélgetésről?
Milyenek a tanárok a beszélgetésen? Kedvesek?
Nagyon izgulós típus vagyok. Félek, hogy milyen lesz a beszélgetés.
Nem tudom hányadik válaszoló, alapból, hogy a fenébe jelöltek meg 615-en azt az egyetlen negy évfolyamos tagozatot?? XDDDDDDDD
En 4,7 vagyok a 178(? Ha jól emlékszem) helyen. Alapból mikor en voltam elbeszelgetesen, vagy másfél órát az iskolában tartózkodtam, es nem volt valami sok gyerek..kb velem együtt 20.:D szóval tényleg nem értem.
Egy ismerősöm édesanyja felhívta a Kosztolányi gimit, kérdezte, hogy hol láthatja, hány pontja van a gyereknek.
A titkárságra kapcsolták, ott egy nő közölte, hogy "a lista a honlapon van".
Rendben, mondta az anyuka, a rangsor meg van, de a gyerek, sorszáma alapján nagyon lent van, pedig kiváló tanuló.
Hány pontja van?
A nő azt válaszolta, hogy a pontszámokról nem tájékoztatják a diákokat (semmilyen esetben, még személyesen sem!), a honlapon található tájékoztató alapján mindenki számolja ki magának, hogy mennyi pontja van... (?!!)
Az anyuka közölte, hogy otthon már kiszámolták, hogy a gyereknek hány pontja van, de szeretnék ellenőrizni, hogy a gimnáziumban helyesen számolták-e a pontokat!
Kérdezte, hogy mikor és hol tudják ezt megtenni.
A nő egy ideig hallgatott, majd halkan válaszolt, hogy: "Erre nincs lehetőség!"
Aaajaaaj, ez már több, mint gyaanúús!!!
Most, hogy nyilvánosságra hozták a pontszámokat, a délelőtti rangsorhoz képest, több, mint 100 hellyel feljebb kerültem!!!
Normálisak ezek?
Az eddigi tájékoztató szerint, a 9. osztályba legalább 60 diákot vesznek fel!
Két teljes osztályt: egy reál és egy humán!
Most átjavították a szöveget, és már csak egy osztályt vesznek fel...
Mi ez? Szívatnak mindenkit??
A pontszámítás is most hirtelen megváltozott. Eddig az volt a tájékoztatóban, hogy maximum 100 pontot lehet szerezni.
A mai naptól már csak ötvenet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!