A budapesti I. kerületi Kosztolányi Dezső Gimnáziumban milyenek a tanárok?
Szóbeli felvételi vizsga nincs, de van valamilyen "elbeszélgetés".
Mit tudtok erről a beszélgetésről?
Milyenek a tanárok a beszélgetésen? Kedvesek?
Nagyon izgulós típus vagyok. Félek, hogy milyen lesz a beszélgetés.
Az I. hozzászólóhoz nagyon hasonló "élményünk" volt, a fiam már nem akar a Kosztolányiba járni. Mi sem vagyunk valami pénzes emberek, de a gyereknek jó a bizonyítványa, ezért gondoltuk, felveszik. Felvennék, ha a pontokat nézik, de nem kell nekik a "csóró gyerek", olyan bunkók voltak, hogy az eszem megáll!
Inkább megyünk máshova, ahol tisztelik az embereket. Sok sikert mindenkinek!
(és még valami: úgy "kivégezték" a gyereket, hogy haza felé menet sírt)
Kérdezőnek:
Nem, nem vagyunk gazdagok, de tulajdonképpen nem volt erre vonatkozó kérdés, csak a kerületből következtethettek a helyzetünkre (ha ezt megtették egyáltalán), ami akár téves is lehet.
Az biztos, hogy a gyerekre nem igazán voltak kíváncsiak.
Végülis nem kötelező oda menni -
(Gondolom mindenki jelölt más sulikat is)
Nem kötelező a Kosztolányiba menni, de ez nem indokolja a gyerekekhez való negatív hozzáállást szerintem.
Nyilván nincs olyan iskola, ami mindenkinek jó, de nem kell, hogy egy felvételi ilyen rossz emlékeket hagyjon bármelyik gyerekben!
Igen, ez igaz, nem viselkedhet egyetlen pedagógus sem így!
Az iskola nem magántulajdon!
Én kirúgnám ezeket a "pedagógusokat"!
4,8-as átlaggal, az ideiglenes rangsorban, hogy a fenébe kerültem a 220 és 230 sorszám közé??
Nem akarom leírni a pontos sorszámot (személyes okokból), de a fenti két szám között vagyok a rangsorban!
A szóbelin szemétkedtek velem, de a szóbelit állítólag nem pontozzák, csak a bizonyítványt!
Akkor, hogy kerültem erre a helyre?
Az előttem levők mind tiszta jeles tanulók?
Több, mint kétszázan?
Ezt valaki elhiszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!