Hova lenne esélyem?
A központi felvételit, sajnos eléggé elrontottam, olyan 60-65 pont körül lesz. A hozott pontjaim 46-46 pont (8. félév, 7. évvége). Tudnátok olyan gimiket (vagy középiskolákat) mondani, ahova lenne esélyem bekerülni?
Köszönöm!
Leginkább angol nyelvi tagozatok érdekelnének (kéttannyelvű is lehet),viszont nem tanultam eddig angolt,úgyhogy mindenképpen kezdő szintről induló érdekelne. :) Általános iskolába németet tanulok/tanultam szóval a németes tagozatok is szóba jöhetnek. Amúgy minden nyelvet szeretek.
Inkább humán beállítottságú vagyok,mint reál,úgyhogy ilyen tagozat is lehet:)
Szia nekem az egyik ismerősöm a telekibe jár és azt hiszem 62 ponttal jutott be. Van ott magyar töri nyelvi előkészítős szak bár azt nem tudom hogy kezdő is van-e. De az biztos hogy sima humán is van.
Még a Berzsenyi humánjára is van esélyed az is jó suli. Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!