Hova lenne esélyem?

Figyelt kérdés

A központi felvételit, sajnos eléggé elrontottam, olyan 60-65 pont körül lesz. A hozott pontjaim 46-46 pont (8. félév, 7. évvége). Tudnátok olyan gimiket (vagy középiskolákat) mondani, ahova lenne esélyem bekerülni?

Köszönöm!

2017. jan. 28. 14:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kifelejtettem, pesti iskolákra gondolok.
2017. jan. 28. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Jok a pontjaid, ezzel sok helyre bekerulhetsz. De ha elarulod h milyen tagozatok erdekelnenek, akkor konkret iskolakat tudnek irni. :)
2017. jan. 29. 08:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Leginkább angol nyelvi tagozatok érdekelnének (kéttannyelvű is lehet),viszont nem tanultam eddig angolt,úgyhogy mindenképpen kezdő szintről induló érdekelne. :) Általános iskolába németet tanulok/tanultam szóval a németes tagozatok is szóba jöhetnek. Amúgy minden nyelvet szeretek.

Inkább humán beállítottságú vagyok,mint reál,úgyhogy ilyen tagozat is lehet:)

2017. jan. 29. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a google-be beirod h nemet tagozatos gimnaziumok kiadja az osszes budapestit ;)ugyanezt megteheted a human szoval is.
2017. jan. 29. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia nekem az egyik ismerősöm a telekibe jár és azt hiszem 62 ponttal jutott be. Van ott magyar töri nyelvi előkészítős szak bár azt nem tudom hogy kezdő is van-e. De az biztos hogy sima humán is van.

Még a Berzsenyi humánjára is van esélyed az is jó suli. Remélem tudtam segíteni!

2017. jan. 29. 20:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. jan. 31. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!