Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hova van esélyem bejutni? (2016)

Hova van esélyem bejutni? (2016)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az írásbeli felvételi pontjait megtudva... hát eléggé elkeseredtem és már nem vagyok biztos abban, hogy felvesznek oda, ahova menni szeretnék ezért kérnék tanácsokat tőletek: szerintetek hova vennének fel?

Hely:Debrecen

Hozott pont: max.(kitűnő tanuló vagyok+7 dicséretes ötösöm lett félévkor,ha ez számít valamit)

Írásbeli pontszám:59(na igen eléggé elszomorító)

Segítségeteket előre is köszönöm!

2016. febr. 10. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
akárhova a felvételi lfszt se számít.
2016. febr. 10. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:

TÁG, Kossuth, Fazekas sajnos kizárva :( Oda picit kevés lett az írásbeli. Esetleg az Ady gyengébb tagozataira még lehet esélyed, talán (nagyon talán!) a Fazekas gyengébb tagozataira.. :S

Egyébként a Bethlen Közgazdasági Szakközép egész színvonalas. Aztán esélyed lehet még: Dienes Gimnázium, Csokonai Gimnázium, Medgyessy Gimnázium, Dóczy Gimnázium (bár az utóbbi hármat nem nagyon ajánlom :S)

Egyébként a Vegyipari is színvonalas lehet ;)

2016. febr. 11. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Elozo, a Fazekasba tuti nem vennek fel ennyivel,ott amugy sincsen "gyenge tagozat".

Dienes, Csokonai, Medgyessy, Refi, Szent Jozsef, Vegyipari, Bethlen. Talan ezek azok az iskolak,ahova van eselyed.

2016. febr. 13. 16:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát, a remény hal meg utoljára... abban bízom, hogy számítanak majd az okleveleim( évfolyam legjobbja, nyelvvizsga, szavalóversenyek stb.) és a szóbalin majd jól teljesítek!
2016. febr. 13. 22:03
 5/5 A kérdező kommentje:
szóbelin*
2016. febr. 14. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!