Hova van esélyem bejutni? (2016)
Sziasztok! Az írásbeli felvételi pontjait megtudva... hát eléggé elkeseredtem és már nem vagyok biztos abban, hogy felvesznek oda, ahova menni szeretnék ezért kérnék tanácsokat tőletek: szerintetek hova vennének fel?
Hely:Debrecen
Hozott pont: max.(kitűnő tanuló vagyok+7 dicséretes ötösöm lett félévkor,ha ez számít valamit)
Írásbeli pontszám:59(na igen eléggé elszomorító)
Segítségeteket előre is köszönöm!
TÁG, Kossuth, Fazekas sajnos kizárva :( Oda picit kevés lett az írásbeli. Esetleg az Ady gyengébb tagozataira még lehet esélyed, talán (nagyon talán!) a Fazekas gyengébb tagozataira.. :S
Egyébként a Bethlen Közgazdasági Szakközép egész színvonalas. Aztán esélyed lehet még: Dienes Gimnázium, Csokonai Gimnázium, Medgyessy Gimnázium, Dóczy Gimnázium (bár az utóbbi hármat nem nagyon ajánlom :S)
Egyébként a Vegyipari is színvonalas lehet ;)
Elozo, a Fazekasba tuti nem vennek fel ennyivel,ott amugy sincsen "gyenge tagozat".
Dienes, Csokonai, Medgyessy, Refi, Szent Jozsef, Vegyipari, Bethlen. Talan ezek azok az iskolak,ahova van eselyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!