Van esélyem bejutni ezekbe a gimnáziumokba?
62 pontos lett a központi felvételim.50/41 pont a hozott pontjaim.
Kölcsey Ferenc Gimnázium ökológia es angol német tagozata érdekelne,valamint a Teleki Blanka Gimnázim biológia,angol és-biologia-kemia tagozatja.
Ha a szóbelim jól sikerül,akkor van esélyem?
Hát a Kölcsey húzós, tavaly nagyon emelték a ponthatárokat a felvételre. Szóbelire lehetséges, hogy behívnak, ha maxos lesz, talán van esélyed, de kevesebb, mint 50%.
Telekibe több esélyed van, mindenkit behívnak szóbelire, arra készülj fel, és ugyan nem leszel az első felvettek között, de bent vagy :)
Egy kiegészítés.
A Kölcsey-ben bevallották, hogy maximális felvételire csak annak van esélye, aki kéttannyelvű általánosba járt.
Taval 69 pontos központi, 4,8-as átlag semmire sem volt elég.
Azóta kiderült, hogy nem is baj, hogy nem oda jár a lányom.
"A Kölcsey-ben bevallották, hogy maximális felvételire csak annak van esélye, aki kéttannyelvű általánosba járt."
Én ilyenről nem hallottam. Tavaly felvételiztem nagyon gyenge általános iskola és gimnáziumos suliból, egy barátommal együtt. Mindketten maximális pontszámot kaptunk a Kölcseys szóbelin, pedig "csak" 3. óta tanultuk az angolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!