A mai matematika érettségiben a második részben, melyiket hagytátok ki a 16-17-18. -as feladatok közül?
Szerintem ez volt az eddigi legnehezebb matematika feladatsor. : (
Ha meglesz a 20 pontom, örömtáncot járok majd, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. : (
meg lehet kövezni engem, de én sem értem a rinyát. A feladatok közül egy sem volt, amihez ötlet kellett, mind mechanikus volt - ilyen halmazos jelegű feladatokat egy hetedikes/nyolcadikos megcsinál.
Alapból mindegyik olyan feladat volt, hogy ha érted az alapfogalmakat, akkor automatikus, hogy mit kell csinálni. Ha meg nem, hát erről szólna az érettségi (főleg, hogy ez igaziból felvételi is), hogy felmérje, hogy gimnáziumi anyagot mennyire sikerült elsajátítani.
Semmi olyan nem volt benne, amit egy normál képességű gyerektől, aki megtanulta és begyakorolta az iskolában tanultakat, ne lehetne elvárni, hogy meg tudja csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!