ELTE vagy BME matematika szak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 07:29
1/7 A kérdező kommentje:
Melyikkel járok jobban?
elismertség,kapcsolatok stb.
Akinek van valamilyen tapasztalta ossza meg velem :)
2011. okt. 22. 07:32
2/7 anonim válasza:
Én a BME-t választanám, de az ELTE sem lebecsülendő. BME mellett szól szerintem, hogy egy frekventáltabb iskola, valamint számos műszaki tudománynak a matematika az alapja.
3/7 anonim válasza:
én úgy hallottam, h az ELTE inkább a tanárképzősebb, a BME meg a tudományosabb-elméletibb
4/7 anonim válasza:
Gyakorlatilag mindegy, melyiken végzed, egyformán erős diplomát adnak mindkét helyen (kb. ez a kettő egyetem ma Mo.-n, ami nemzetközi szinten is megállja a helyét).
A BME ma divatosabb, de az ELTE-TTK-n jó a tetőkert :-)!
5/7 anonim válasza:
Én az ELTÉre jártam, több ismerősöm járt különböző karokra a z ELTÉn, de nem ajnánlom. Szép, meg neves, meg minden, de igazából sokszor olyan haszontalan és elavult dolgokat igyekeznek a fejedbe verni... Sokszor a kevésbé neves egyetemen azonos szakra járó barátaimnál csak tátottam a számat, hogy nálatok ilyenek vannak meg iyleneket csináltok? Hát mi kaptunk egy 2000 oldalas könyvet, hogy tessék benyalni oszt kész...
6/7 anonim válasza:
ha szereted a fizikát menj a BMEre...ott többet szív az ember, de a diplomád attól még nem lesz értékesebb..
Én az ELTEre járok, és nagyon jól elmagyaráznak mindent, segítenek, ha nem megfy valami. Itt lehetsz tanár, alk. matematikus, elemző, kutató...
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
alkalmazott matematikus szeretnél lenni :)
2011. okt. 28. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!