Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debrecen jó (egyetem) város?

Debrecen jó (egyetem) város?

Figyelt kérdés
Oda szeretnék jelentkezni mérnök infóra. Az érdekel milyen a város ? Mennyire szerethető? Persze nemegyszer voltam már Debrecenben de érdekelne mások véleménye.

2016. nov. 27. 13:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem jártam oda, de a gyerekem pályaválasztás előtt áll. Magáról a képzésről annyit halottam hogy Debrecennek nincs kultúrája a mérnökképzésben. Az anyagot leadják, de a gyakorlati képzés nem olyan mint Miskolcon és Pesten vagy Kecskeméten. Szerintem a város szerethetősége lényegtelen a szakmai tudás átadásával szemben! Egyébként szép a város, rengeteg a szórakozó hely. Most volt nyitott a kapuk hete a napokban. A felsőoktatás is egy piac, próbálják odacsábítani a hallgatókat. Szerintem mérnökképzésben a duális képzésekben van perspektíva, ahol a képzés alatt bekapcsolódnak a munkába, magas ösztöndíjat ajánlanak, jövedelmet szerezhetnek közben a hallgatók.
2016. nov. 27. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!