Szeged vagy Debrecen a jobb diákélet szempontjából? Közületek ki hova jelentkezett idén a két város közül? Mi alapján hoztátok meg a döntéseteket?
Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 22:54
1/9 anonim válasza:
Én is pont a kettő között örlődtem :D Debrecent választottam végül. Bár Szeged Közelebb van, de Debrecenen tanultak a tanáraim és ők sok jót meséltek róla. Úgy igazából nem tudom miért választottam.
2/9 anonim válasza:
én is Debrecenbe jelentkeztem. az valahogy jobb, szebb városnak tűnik, meg közelebb is van hozzám. Pestre is jelentkeztem 3.helyen, de a debreceni élet jobban vonz, az mégiscsak nyugodtabb, mint a pezsgő pesti élet. Szeged valahogy túl lent van, oda nem is gondoltam jelentkezni sem.
3/9 anonim válasza:
Nekem csak Szegedről van tapasztalatom. Ott töltöttem az egyet 6 évét, és imádtam:) Nem véletlen, hogy maradni szeretnék...:)
5/9 anonim válasza:
Szegedre jelentkeztem, de én is e két város között dilemmáztam:D hozzám meg Debrecen lett vna közelebb, mindkét várost igen jól ismerem, viszont Szeged nálam sokkal nyerőbb, szebb, jobb a diákélet.. stb.. :)
6/9 anonim válasza:
Szegedtől 25 km-re lakok, szóval nem volt túl nehéz döntés.
7/9 anonim válasza:
Szeged. :) Sokkal fiatalosabbnak tűnik a város, igazi élet van benne. :)
Én még Pécset jelöltem meg, de itt lakom, és kalandra vágytam. :)
8/9 anonim válasza:
A tesóm tanácsa alapján (ő volt mindkét egyetemen) a debrecenit választottam.
Ez a két város nagy "harcot vív" az egyetemi élet területén, pedig nüansznyi különbségek vannak kettőjük közt!
A tesóm szerint: Debrecen valamivel drágább, nagyobb, és több a lehetőség, több és nagyobb a jövőkép.
Szeged: marha jó város, csoda diákélet, de kevesebb lehetőség. (sport, kutatás, állás stb.)
Menj el mindkettőbe 3 napra, aztán dönts ízlésed szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!