Szegedi Tudományegyetem, vagy Debreceni egyetem? Szeged, vagy Debrecen? Hol a jobb a diákélet? Milyenek a bulik, ki hova jár bulizni? Milyen discok vannak?
Ebben a témában ez az ezredik ilyen kérdés.
Az tudna csak igazán jó választ adni, aki mindkét egyetemet próbálta már. Ilyen kevés van, s ha van is: amelyikről el kellett jönnie, arról soha sem fog jót írni.
Mindenki a sajátját dicséri, és a végeredmény attól függ, hogy honnan van több hozzászóló.
Menj el mindkét városba, és nézz alaposan szét!
Én nem bíznék vadidegenek véleményében...
Én debreceni vagyok, igaz nem egyetemista, de biztosíthatlak arról, hogy Szeged ezerszer jobb. többször is jártam már ott, a város gyönyörűen rendbe van rakva, városszerkezetéből adódóan is jobb a közlekedés, logikus minden és fel van újítva rengeteg minden.
Azt nem tudom, hogy a debreceni agrár jobb lenne-e mint a szegedi, viszont élhetőség szempontjából én Szegedre szavaznék.
Hova valósi vagy amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!