Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SZTE-ről PTE-re ugyanarra a...

SZTE-ről PTE-re ugyanarra a szakra át lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés
Tehát ha az SZTE-re járok jelenleg, most vagyok 2 éves német szakos és az utolsó évet mondjuk Pécsen szeretném befejezni ugyanezen a szkon..van erre lehetőség?

2012. nov. 28. 07:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, de a TO-n meg kell kérdezni hogy pontosan melyik tárgyakat lehet átvinni mivel nem biztos hogy ugyanúgy épülnek egymásra a tárgyak a másik egyetemen.
2012. nov. 28. 08:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy JELENTKEZNI lehet, de a PTE-n múlik, hogy át kíván-e venni, ez nem kötelessége.
2012. nov. 28. 09:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd utánajárok a tanulmányi osztályon ennek a menetének:)
2012. nov. 28. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:

én most nyáron jöttem át debrecenből miskolcra. bementem a to-ra miskolcon, elmondtam, hogy mit akarok és megmondták hova tovább. csak addig kell rágni mindenki fülét, ameddig el nem intézi az ügyed, mert ha vársz, hogy majd megcsinálják, akkor sose lesz meg.

ami biztosan kelleni fog, az hallgatói jogviszony igazolás, hitelesített indexmásolat (legjobb, ha már végeztél a vizsgaidőszakkal és minden jegyed be van írva az aktuális félévre), tárgytematikák és egy kérvény a dékánnak, hogy mégis miért akarsz átjönni.

2012. dec. 4. 01:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a választ, tényleg hasznos volt:)

Nálunk nincsen index, csak kurzusteljesítő lap, minden félévben ki kell nyomtatnunk az etr-ből és aláírattatni a tanárokkal.

Akkor gondolom ezeket kellene nekem csatolni, ha úgy alakul, hogy átmegyek máshova, de ez még nem 100%

2012. dec. 4. 10:01
 6/8 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy miért szeretnél átmenni? Csak mert én pont most gondolkozom, hogy Pécsi vagy Szegedi bölcsészkarra menjek-e...
2013. febr. 17. 23:46
 7/8 A kérdező kommentje:
szerintem semmi közöd hozzá:)
2013. febr. 18. 21:29
 8/8 A kérdező kommentje:

6-os, írtam, félreértés ne essék, Szegeden nagyon jó diáknak lenni, ajánlom mindenkinek:))

Inkább magánjellegű a dolog, amiért megfordult a fejemben, hogy máshova megyek.

(igazából Pestre akartam, Pte csak példa volt)

2013. febr. 19. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!