Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esélyem a Fazekas Mihályba...

Van esélyem a Fazekas Mihályba? (Bp. ) Részletek lent

Figyelt kérdés
8.osztályos vagyok,csak matekból és tesiből vagyok 4-es,a többiből mind 5-ös.(átlag 4,8)Gyakran járok felvételi előkészítőre a mostani sulimban.Van esély rá,hogy fölvegyenek a Fazekasba?

2016. nov. 15. 16:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ha már négyes vagyok semmi esélyem? Egy gyereket felvettek 76 pontos írásbelivel és 24pontos szóbelivel:)

És amúgy is a Felvételi nehézségétől függ,nem attól hogy hányas voltam hetedikben.👏👏

És igen,nyilvánvalóan én vagyok a hülye üresfejű f**,mert négyesem van . Ugye,egyes? Nekem már egy olyan suli kell ahová hátrányos helyzetűek járnak,mi?👏👏👏👏👏👏👏

2016. nov. 17. 19:31
 12/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ha ilyen a szövegértésed, akkor a magyar se fog menni.
2016. nov. 17. 19:33
 13/22 A kérdező kommentje:
Te meg egyes,ugye mindent tökéletesen tudsz rólam,azt is hogy tanulok e vagy nem. Már rögtön el kell ítélni,mert négyes vagyok,(húha,meghal a világ) 1-6.-ig Ötös voltam,most bejött egy négyes,van olyan opció,hogy JAVÍTÁS,és most megpróbálok mindent,hogy felévkor meg legyen az ötös.És az írásbeli számít,amihez nem szükséges tudni elég sok dolgot. Először ismerj utána hülyézz le,köszi :)
2016. nov. 17. 19:38
 14/22 A kérdező kommentje:
Ismerj utána ugass minek kell rögtön beugatni lol
2016. nov. 17. 19:39
 15/22 A kérdező kommentje:
Jó hagyjuk, "SAJNÁLOM",csak nem szeretem ha azok sértegetnek,akik semmit sem tudnak rólam.
2016. nov. 17. 19:43
 16/22 anonim ***** válasza:
50%

Mert nem tanárhoz méltó dolog konstruktivitás nélkül lehúzni és elbizonytalanítani valakit. Azt hiszem, hogy a tanárok a diákokért vannak, és nem fordítva. Szóval még mindig megelőlegezem, hogy egy frusztrált iskolás vagy, és nem, nem azért, mert így könnyebb kezelni téged, mint vitapartnert, hanem mert látszik, hogy sokat gondolsz magadról, és hogy nem ismersz olyan pedagógiai alapvetéseket, hogy a készségek fejleszthetőek, és engem nevezel idealistának, mintha nekem nem lehetne fogalmam róla (pedig rendesen szívnánk az életben, ha az agy egy merev és formálhatatlan dolog lenne). És, hogy az osztályzás még mindig nem sztenderd, szóval nem is értem, miért használod kiindulásnak, tök logikátlan, és ráadásul úgy csinálsz, mintha a kérdező legalább diszkalkuliás lenne, miközben egyébként sok tehetséges emberben megvan a szikra, de nem gyakorol eleget, vagy nehezen koncentrál, túl sokat görcsöl, satöbbi. A pedagógus munkája pont ott kezdődik, hogy ami van benned, azt segítsen kibontakoztatni, ami meg gyengébb, azt segítsen felhozni. Volt olyan ismerősöm, aki bukásra állt matekból, és aztán, egy év gyakorlás után kitűnően tudta, pedig nem gyengén osztályzott a tanárunk se.

(meg halkan megjegyzem, hogy én is kaptam már év végére négyest olyan területből, amiből versenyeztem is, és mindhárom kompetenciamérés szerint a legjobb tíz százalékban voltam, mert éppen nem érdekeltek a dolgozatok, másra koncentráltam)

Egyébként én tényleg felnőtt vagyok, hoppáré.

2016. nov. 17. 20:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Hú de nagyon a sarkadra léptem...
2016. nov. 17. 20:02
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Mert nem bírom, ha szekálnak egy gyereket?
2016. nov. 17. 20:05
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. nov. 17. 20:06
 20/22 anonim ***** válasza:

Hú de nagyon a sarkadra léptem... nem, nem így van, hülyeségeket beszélsz, ráadásul az összes hozzászólásodban ugyanazt. Igen, a készségeket lehet fejleszteni, és akkor lehet, hogy jobbak lesznek, mint voltak. Ez nem azt jelenti, hogy bármilyenekké válhatnak, és azt se, hogy a korosztályod kicsit majd visszafogja közben magát, hogy be tudd érni őket. De ha azt jelentené, a kérdezőnek akkor is a lehető legrosszabb hely a Fazekas lenne, mert ott ezt az ő szintjén nem csinálják.

Részemről befejeztem az ismeretterjesztèst, ha másodjára nem sikerül felfognod, akkor valószínůleg ezredjére se menne.

2016. nov. 17. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!