Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A mai tanárok szeretik a mai...

A mai tanárok szeretik a mai gyerekeket?

Figyelt kérdés

2016. aug. 19. 15:42
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

És amúgy az összes negatív dolog kapcsán a legtöbb gyerek azt vallotta, hogy nem történt olyasmi.

kiv.: kiküldte az óráról egy osztálytársadat.

kellemetlen helyzetbe hozta egy osztálytársadat.

elérte, hogy kinevessék egy osztálytársad.

szégyenpadba vagy külön ültette egy osztálytársadat.

Ebből az óráról kiküldés (ami a leggyakoribb) talán nem olyan egetrengető és halálos probléma, ahogy a külön ültetés sem, ha a gyerek nem tud viselkedni. A kellemetlen helyeztbe hozás már nyilván elítélendő, de ez függ mondjuk attól is, hogy melyik gyerek szerint mi számít kellemetlennek.

2016. szept. 3. 00:05
 32/44 anonim ***** válasza:
De mindegy, annyi viszont biztos, hogy az említett ábra alapján az nem 60% !!! :D
2016. szept. 3. 00:07
 33/44 anonim ***** válasza:
75%
Nézd már meg azt az ábrát normálisan! A legtöbb diák nem tapasztalt pedagógus általi fizikai bántalmazást. Legalábbis a 17. o. ábrája alapján.
2016. szept. 3. 01:13
 34/44 anonim ***** válasza:
75%

"A hazugságaiddal pedig adod a lovat a bántalmazók alá hogy folytassák a bántalmazást, gondolom megkapod a felvételeket és te is jól szórakozol velük, miközben több százezer diák szenved a kockásingesek miatt."

Ezt te halál komolyan így gondolod? Ha igen, akkor még sokkal primitívebb és butább vagy, mint hittem! Megkapom a felvételeket és szórakozom rajtuk? Persze, biztos, ez a leglogikusabb magyarázat arra, hogy próbálom elmagyarázni azt, hogy nincs igazad! És miért is hazudok? Én a tényeket mondom, ami az ábrán rajta van! És ezzel adom a bántalmazók alá a lovat? Biztos látják ezt a beszélgetést, és most mind úgy gondolják, hogy "aztaa, akkor folytathatjuk!". És a kockásingesek miatt szenved több százezer gyerek? Tényleg nem veszed észre, hogy milyen h*lyeségeket beszélsz itt össze-vissza?!

De akkor hogy megértsd azt az ábrát: ott vannak az alján a színes kis négyzetek, és mellette az is, hogy mit jelölnek (nem fordult elő/egyszer-kétszer/néhányszor/hetente/hetente többször). Az élénk zöld a "nem fordult elő" válaszokat jelöli. A fizikai bántalmazásnál pedig az összes szín közül az élénk zöld a leghosszabb csík! Ergo, a legtöbben ezt jelölték be! De az alatta lévő szöveget is bemásolom neked, tessék: "(...) megjelennek a fizikai bántalmazás különböző formái is, ezek közül testi sérelmet okozó bántalmazás a válaszadók tizede szerint fordul elő rendszeresen, míg a vagyontárgy ellen irányuló bántalmazás a válaszadók 7%-a szerint fordul elő rendszeresen.". Na most ha a válaszadók tizedéről van szó, akkor a legtöbb válasz nemleges volt. De azt az élénkzöld csík is nagyon jól mutatja, csak értelmezni kéne tudni az ábrát!

2016. szept. 3. 01:42
 35/44 anonim ***** válasza:
0%
én pedig arról beszéltem, hogy ki tapasztalt ilyet legalább egyszer
2016. szept. 3. 01:45
 36/44 anonim ***** válasza:
Én viszont azt állítottam, hogy a legtöbb gyerek szerint ABSZOLÚT NEM FORDULT ELŐ ilyen! Te meg közölted, hogy hazudok, ezért ott van most feketén-fehéren (ahogy az ábrán is), hogy nem hazudozom, és nem állítok marhaságokat, ellenben veled.
2016. szept. 3. 01:51
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
bizony hazudsz, 60%a a gyerekeknek tapasztalt ilyet, add össze a "legalabb 1x tapasztalt ilyet" eredményeket (feltéve hogy tudsz öszeadni). de gondolom nem fogod megtenni, valószínűleg érdeked is fűződik ahhoz, hogy védd a bántalmazókat. Ha meg akarod kapni hogy hány gyermeket bántalmaztak, add ösze hogy az elmúlt 5 évben hány gyerek járt összesen iskolába, és szorozd meg a kapott százalékkal. Utána eldöntheted hogy 1-2 elszigetelt esetről van szó, vagy rendszerszintű problémáról
2016. szept. 3. 01:59
 38/44 anonim ***** válasza:

Nem tűnt föl, hogy mennyi válaszodat törölték már? Ebből se jössz rá, hogy mekkora marha vagy? :D

Amúgy, igen, tudok összeadni, köszönöm! Ha viszont ennyit matekoztál rajta, akkor ne arra az ábrára hivatkozzál, mert azon az van, amit mondtam!

2016. szept. 3. 12:15
 39/44 anonim ***** válasza:
Azt meg kikérem magamnak, hogy én védem a bántalmazókat és érdekem fűződik ehhez! Neked komoly gondjaid vannak, vagy nagyon unatkozol és élvezed a vitatkozást, piszkálódást. Kereshetnél más örömöt is az életedben!
2016. szept. 3. 13:37
 40/44 Tom Benko ***** válasza:
100%
Jé, miről maradtam le! Még mocsok is voltam? Szegény lifeless. :D
2016. szept. 3. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!