Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A mai tanárok szeretik a mai...

A mai tanárok szeretik a mai gyerekeket?

Figyelt kérdés

2016. aug. 19. 15:42
1 2 3 4 5
 21/44 Tom Benko ***** válasza:
76%

Ad1: Mert a tüntetés nem a gyerekbántalmazásról szól, hanem az ellehetetlenített oktatásról.

Ad2: Az illető tanárok meglehetősen kirívó esetek, ezek alapján általánosítani meglehetősen ostobaság. Hogy pontosan mi és hogyan történt, nem a blikkből kellene kikeresni, erre vannak hitelesebb források is. Na, ha olyat adsz, azzal fogok foglalkozni.

Ad3: Aki a KLIK-et hatékony szervezetnek tartja, annak fogalma sincs az oktatásról.

2016. szept. 1. 10:38
 22/44 anonim ***** válasza:
8%
Számomra arról szól a tüntetés, hogy vissza akarjátok hozni azt a rendszert, amikor az igazgatót ti szavazzatok még, ő pedig nem vizsgálja ki az általatok elkövetett bántalmazások, gyilkosságokat, erőszakot. Ha érdekelne az oktatás valódi helyzete, elolvashatnád a bírósági végzéseket, az ügyészi vádakat. De téged csak az érdekel, hogy folytathasd a bántalmazásokat, ezért nem felel meg neked a KLIK, akihez végre lehet fordulni, amikor egy tanár erőszakoskodik, bántalmaz, és az igazgató nem foglalkozik a dologgal, vagy ami még gyakoribb, a mocskos bántalmazó oldalára áll.
2016. szept. 1. 10:56
 23/44 Tom Benko ***** válasza:
84%

Na, jóbarátom, ezt _most_ hagyd abba.

Igen, a tantestület kell, hogy megszavazza az igazgatót, nem azért, hogy folytathassuk a vizionált bántalmazásokat, hanem azért, mert mi ismerjük, hogy milyen feltételek szükségesek az iskola vezetéséhez, és ehhez mennyiben felel meg a pályázó. Tudod, demokrácia meg hasonlók.

És légy szíves akkor bírósági végzéseket linkelni, ne blikk cikkeket.

2016. szept. 2. 08:37
 24/44 anonim ***** válasza:
85%
Hogy kapcsolódik a politika ahhoz, hogy a mai tanárok szeretik-e a mai gyerekeket?
2016. szept. 2. 13:25
 25/44 anonim ***** válasza:
80%

33%-os, neked fogalmad van arról, hogy miket beszélsz? Teljesen úgy állítod be az egészet, mintha az összes tanár bántaná, gyilkolná(!!!!) a gyerekeket!!! :D Ez vicc, komolyan! Nem is értem, hogy lehet ezt így felfogni. Vannak nyilván szélsőséges esetek, de könyörgöm, nem az az általános! A tüntetésekkel kapcsolatosan meg csak annyit, hogy a tanárok azt akarják elérni, hogy teljesen ne lehetetlenítsék el őket és a gyerekek oktatását. Nem csak és kizárólag a saját érdeküket nézik, hanem a tanítás, és ezáltal a gyerekek érdekeit is. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem mindegyik tanár tüntet, itt se lehet általánosítani. De gondolom neked komoly problémáid voltak a suliban a tanárokkal, vagy kifogtál rosszakat, vagy a te hozzáállásod és magatartásod hagyott némi kivetni valót maga után, ezért megutáltad a tanárokat. Érdekes módon én imádtam gimiben a tanáraimat, mind nagyon rendesek és aranyosak voltak, és soha senkit nem bántottak, normálisan viszonyultak hozzánk. Őket mondjuk nagyon nem kéne olyan jelzővel illetni, amilyennel te illeted az összes tanárt! Az mind szép és jó, hogy kiállsz a gyermekbántalmazás ellen (legalábbis így, anoniman az interneten), de az enyhe túlzás, hogy jóformán minden tanárt gyerekgyilkosnak tartasz! És primitív gondolkodásmódra is utal! Amúgy ha annyira bántja a csőrödet, hogy nem volt tüntetés a gyermekbántalmazás ellen, miért nem szervezed meg te? Te miért nem állsz ki tüntetni? Mert cselekedni nem cselekednél, de másokat piszkálni és okolni, azt tudsz?

Azt pedig közölném - mielőtt azzal támadnál - , én nem vagyok tanár, és nem is leszek.

2016. szept. 2. 13:38
 26/44 anonim ***** válasza:
75%
De hogy a kérdésre is válaszoljak, ne csak "offoljak": Szerintem nem lehet általánosítani. Mai gyerekek között is van ilyen is, olyan is, és mai tanárok között is. Vannak olyan problémás gyerekek (hozzáállás, magatartás miatt), akiket nehéz lenne szeretnie egy tanárnak, hiszen csak a gond van vele, sz*rik a fejére, az idegein táncol. Ilyet nyilván nem fog szeretni. De vannak rendes, normális diákok is, akiket megszerethetnek. Tanárok között is van olyan, aki már belefásult, nem törődik annyira a diákokkal, csak leadja az anyagot, megcsinálja, amit muszáj, és ennyi. Ő szeretni valószínűleg egy gyereket sem fog a diákjai közül, hiszen nem is próbálkozik megismerni őket, nem foglalkozik úgy velük, esetleg a szimpátiánál/antipátiánál "megáll", mert nyilván ő is ember. És vannak olyan tanárok is, akik minél jobban próbálják megismerni a tanítványokat, szeretnek velük beszélgetni akármiről, szeretnek nekik segíteni, stb., ők nyilván szeretet is érezhetnek bizonyos diákok iránt.
2016. szept. 2. 13:45
 27/44 anonim ***** válasza:
78%
Te tényleg nagyon h*lyén gondolkodsz, ne haragudj. Nem azért tüntetnek a tanárok a KLIK ellen, mert az kivizsgálja/bünteti a gyermekbántalmazó, pedofil tanárokat, hanem azokért a marhaságokért, amikkel ellehetetlenítik a tanárokat és a normális oktatást. Eddig amúgy arról magyaráztál, hogy a tanárok bántalmazzák a diákokat, most meg hirtelen azt írod, hogy a diákok 60%-a vallja azt, hogy más diákok bántották már őket! Van némi kis különbség a kettő között. Ez utóbbit nem biztos, hogy a tanár tudja befolyásolni, mivel a tanár nincs mindig ott, ahol a diákok, így sok esetben fogalma se lehet arról, hogy egyik diák mit csinál a másikkal. Ha meg észreveszi a bántalmazást, akkor nyilván közbelép.
2016. szept. 2. 20:50
 28/44 anonim ***** válasza:
88%
Persze hogy azt mondják. Mindenki találkozott életében olyan tanárral, akit nem kedvelt, mert nem tanított jól, durva volt, beképzelt volt, bántotta őket, túl szigorú volt, semmit nem csinált, stb. Csak nem mindegy, hogy ez 1-szer történt meg, vagy minden tanár ilyen. Ezt az adatot tévesen kezeled. Nekem is volt ilyen tanárom és olyan is, akit imádtunk, és utóbbiból jóval több volt. De ettől még ha megkérdezik tőlem, volt-e valamilyen negatív élményem, igennel fogok válaszolni.
2016. szept. 2. 21:48
 29/44 anonim ***** válasza:
75%

Oké, de te meg azt fogd már fel, hogy egyáltalán NEM AZ ÖSSZES tanár ilyen! Azt a kevés ilyet meg nem tudják csak úgy kirúgatni más tanárok, lehetnek annak a tanárnak olyan kapcsolatai a "felsőbb szinteken", hogy a tanárkollégák meggebedhetnének, akkor se tudnák maguk közül eltávolítani a delikvenst! Ez nem az ő hatáskörük. Te nem látod át ezt az egészet, csak néhány információ alapján ítélkezel és általánosítasz.

Amúgy ezt írtad nekem válaszként: "Ne hazudj, kockásinges. A diákok 60%a állítja, hogy a tanárok fizikai vagy verbális agressziójának áldozatául esett, ezt mutatja ki az a vizsgálat amire hivatkoztam." Én arról beszéltem, amit előtte írtál, amikor meg érdekes módon erre sikerült hivatkoznod: "Miért mondja 60%a a diákoknak hogy volt már bántalmazva diákok által?"

Ezt is írtad: "Nem értem a tanárok miért nem vetik ki maguk közül a bántalmazókat és a beteges hazudozókat, mint az előző vagy a Tom Benko nevű mocsok (...)"

Már kifejtettem a legelső kommentem végén, hogy ÉN NEM VAGYOK tanár, de mindegy, ebből is látszik a szövegértési képességed.

2016. szept. 2. 23:18
 30/44 anonim ***** válasza:

Na, azt speciel nem tudom, honnan vetted, hogy szerintem nem érted a tanulmányt, mert egy szóval nem mondtam. :D

Az meg hihetetlen, hogy ennyire primitíven gondolkodsz.

Én csak arról beszéltem, hogy egyszer a 60% azt állítja, hogy TANÁROK bántalmazták, aztán a 60% már azt állította, hogy MÁS DIÁKOK bántalmazták. Egyszer ezt írod, egyszer meg azt. Én csak ezen akadtam fenn, ennyi. Az az ábra, amiről te beszélsz ("3. ábra A tanárok diákok felé irányuló bántalmazó magatartásának

diákok által észlelt gyakorisága" - 17.o.), meg nem arról szól, hogy hányan állítják azt magukról, hogy ők pl. átéltek-e bántalmazást, hanem arról, hogy látták-e, hogy más osztálytársuk átélte. És megsúgom, azon az ábrán a tanárok általi bántalmazásnál a legtöbben a nemet jelölték meg, a hetente (többször)-t alig jelölték, a néhányszor-t vagy egyszer-kétszer-t egy picit többen. De a legtöbben nem tapasztaltak semmi ilyet!

2016. szept. 3. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!