Hogyan kell beíratkozni egyetemre? Online vagy el is kell menni? (PTE-n)
Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 10:28
1/9 anonim válasza:
Mindenképp el kell menni személyesen, hogy hallgatói jogviszonyt létesíthess.
2/9 anonim válasza:
Mindkettő.
Online akár már most is beiratkozhatsz, Neptunon keresztül ügyintézés/beiratkozás és akár már el is kezdheted felvenni a tárgyaidat, ha meg vannak hirdetve.
Személyes beiratkozások biztosan fent vannak az egyetem kari honlapján, ahol le van írva részletesen, miket kell vinned. (nyelvvizsga ha van, érettségi másolat stb stb)
3/9 anonim válasza:
El kell menni (személyesen)
Amikor lesz a beiratkozás az évfolyamodnak
4/9 A kérdező kommentje:
Online,neptunon amikor a beíratkozásra rámegyek hogyan tovább?
2016. aug. 15. 14:58
5/9 anonim válasza:
ott van az adott féléved. Jobb oldalt van egy szürke plusz jel, beuratkozás. Fel fognak ugrani ablakok, értelemszerűen válaszolsz rá. Aktív-passzív viszonyról, meg utána leellenőrzöl egy doksit, minden adat okés-e. Utána kb egy percen belül már aktív/ passzív vagy és veheted is fel a tárgyaidat, szakirányt válaszhatsz ha kell stb.
6/9 A kérdező kommentje:
Amikor ezt a kérdést tettem fel akkor az a szürke + jelnél világos volt a beíratkozás jel(nem lehetett rámenni) ezért idegeskedtem.Na de most mobilon vagyok majd megnézem most mi a helyzet :) köszönöm, hogy válaszoltatok :)
2016. aug. 15. 16:56
7/9 A kérdező kommentje:
Még mindig nem lehet beíratkozni..
2016. aug. 15. 17:24
8/9 anonim válasza:
Lehet nektek a regisztrációs időszak jelenti ezt:
9/9 A kérdező kommentje:
Igen ezt láttam :) remélem, hogy ha neptunon is kell akkor mihamarabb megjelenik a bejelentkezés jel :) köszönöm a válaszokat :)
2016. aug. 15. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!