Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan kell beíratkozni...

Hogyan kell beíratkozni egyetemre? Online vagy el is kell menni? (PTE-n)

Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp el kell menni személyesen, hogy hallgatói jogviszonyt létesíthess.
2016. aug. 13. 10:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Mindkettő.

Online akár már most is beiratkozhatsz, Neptunon keresztül ügyintézés/beiratkozás és akár már el is kezdheted felvenni a tárgyaidat, ha meg vannak hirdetve.

Személyes beiratkozások biztosan fent vannak az egyetem kari honlapján, ahol le van írva részletesen, miket kell vinned. (nyelvvizsga ha van, érettségi másolat stb stb)

2016. aug. 13. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:

El kell menni (személyesen)

Amikor lesz a beiratkozás az évfolyamodnak

2016. aug. 13. 23:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Online,neptunon amikor a beíratkozásra rámegyek hogyan tovább?
2016. aug. 15. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
ott van az adott féléved. Jobb oldalt van egy szürke plusz jel, beuratkozás. Fel fognak ugrani ablakok, értelemszerűen válaszolsz rá. Aktív-passzív viszonyról, meg utána leellenőrzöl egy doksit, minden adat okés-e. Utána kb egy percen belül már aktív/ passzív vagy és veheted is fel a tárgyaidat, szakirányt válaszhatsz ha kell stb.
2016. aug. 15. 16:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Amikor ezt a kérdést tettem fel akkor az a szürke + jelnél világos volt a beíratkozás jel(nem lehetett rámenni) ezért idegeskedtem.Na de most mobilon vagyok majd megnézem most mi a helyzet :) köszönöm, hogy válaszoltatok :)
2016. aug. 15. 16:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Még mindig nem lehet beíratkozni..
2016. aug. 15. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet nektek a regisztrációs időszak jelenti ezt:

[link]

2016. aug. 15. 17:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen ezt láttam :) remélem, hogy ha neptunon is kell akkor mihamarabb megjelenik a bejelentkezés jel :) köszönöm a válaszokat :)
2016. aug. 15. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!