Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Próbált már beiratkozni...

Próbált már beiratkozni Egyetemre valaki közültetek a neptunon keresztül?

Figyelt kérdés
Elég messze lakom az egyetemtől és olvastam a levelemben, hogy be lehet íratkozni az Egyetemre a rendszeren keresztül is. Így nem kéne elutaznom 600 km-ert "fölöslegesen". Van valakinek ilyesféle tapasztalata? A beiratkozásre vinni kéne egy két papírt gondolom azt a neptunra feltöltöm és elküldöm. Köszi...
2014. aug. 13. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Egészen biztos, hogy nem lehet csak a Neptunon keresztül beiratkozni. A beiratkozáshoz kötelező bemutatni a felvételhez szükséges végzettség igazolását eredeti példányban (érettségi, oklevél). Ha ezt nem teszed meg, érvénytelen lesz a felvételed. Azon kívül az egyetem kérhet más dokumentumot is, amit eredeti aláírásoddal kell leadni.

Egyébként meg miért lenne felesleges az utazás. Ha egyetemre jársz, akkor így is úgy is oda kell utaznod. Így legfeljebb pár nappal hamarabb kell utaznod, mint ahogy a tanítás kezdődik.

2014. aug. 13. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:
A beiratkozás 25-én lesz az első tanítási nap meg szept.8 az két hét szóval haza kell jönnöm. :D Gondoltam hátha megoldható ez mivel biztos lesz olyan, aki nem tud elmenni nyaralás stb. Azért köszi.
2014. aug. 13. 21:36
 3/4 anonim válasza:
Melyik iskolába nyertél felvételt?
2014. aug. 14. 08:42
 4/4 A kérdező kommentje:
NYME Sopron. :D Majd írok nekik egy emailt hátha....
2014. aug. 14. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!