Beiratkozni mikor kell egyetemre? (erre vonatkozóan nem találtam semmit a levélben, amit küldtek)
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 21:47
1/9 anonim válasza:
Az elég baj, ha nem volt benne szó róla! Az egyetemtől jött a levél? Mert az Oktatási Hivatal csak a besorolásról ad tájékoztatást.
Nézd meg az egyetem honlapját, és keresd meg a tanév rendjét, vagy valami ilyesmit. Ha nem leled, várj még pár napot, és ha addig sem jön levél az egyetemtől, akkor hívd fel őket.
2/9 A kérdező kommentje:
Kaptam az egyetemről levelet, abban benne van egy lap amit ki kell tölteni a beiratkozáshoz, az tiszta sor. De sehol egy dátum, hogy mikorra kéne leadni/bevinni/elküldeni. Lehet tényleg jobb lesz őket felhívni :)
2011. aug. 3. 22:06
4/9 anonim válasza:
Beiratkozás regisztrációs héten szokott lenni. Nálunk Neptun van ott kell elintézni elektronikusan.
5/9 anonim válasza:
De az nem csak a felsőbbéveseknek van? Legalábbis Debrecenben így van: felsőbbévesek Neptunban, elsősök viszont személyesen, augusztus második felében.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ha a következő 1 héten se jön értesítés arról hogy mikor lesz a beiratkozás hívd fel az iskolát és kérdezd meg. Nekem július 25-én küldtek egy levelet az egyetemről (SZE) hogy felvettek,ezzel a levéllel együtt küldtek egy kitöltendő lapot amit majd a beiratkozásnál kell leadni és leírták pontosan hogy melyik karnak melyik nap lesz a beiratkozás (nekem augusztus 31-én).
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, most lennék elsőéves. Amúgy NYME-BTK.. Biztos hogy személyes beiratkozás van, mert le is van írva, hogy kell 2 igazolványkép meg TAJ kártya, stb. csak éppen a leghamarabbi időpont ami meg van határozva, az az évnyitó augusztus 3-án. Próbáltam elérni őket, de még eddig nem sikerült. (de nem adom fel :D)
2011. aug. 4. 08:37
8/9 anonim válasza:
majd biztos küldenek üzit neptunon.
én is NYME (TTMK) és nekünk ha jól tudom 5.-én lesz. de erre most nem esküszöm meg. egyébként meg nem kötelező pont arra az időpontra menni, bármikor reghéten be tudsz iratkozni a TO-n. csak akkor végig kell várnod a kilóméteres sort.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. aug. 6. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!