Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemre mennyiért lehet...

Egyetemre mennyiért lehet beiratkozni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Melyikre?

Kb. 60 000Ft-1 500 000Ftig terjed a skála...

2010. márc. 24. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt lehagytam, hogy FÉLÉVENKÉNT.

De ha a beiratkozás alatt azt érted, hogy felvettek és regisztrálod magad évkezdéskor, az nem kerül pénzbe.

2010. márc. 24. 21:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen,arra értettem. Tehát akkor ez ingyenes? Vagy félévenként törleszteni kell?

Kicsit még értetlen 14/F

2010. márc. 24. 21:33
 4/7 czibles ***** válasza:
100%
elöbb juss be egy normális gimi/szakközépbe. azt végezd el minnél jobb eredményekkel és majd a vége fele ráérsz számolni, addig úgy is 3X megváltoztatják a rendszert.
2010. márc. 24. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nah, megpróbálom érthetően leírni:

Ha a pontjaid alapján felvesznek egy államilag támogatott szakra,a akkor nem kell tandíjat fizetned (de kolit, könyveket stb. viszont igen).

Ha költségtérítéses szakra vesznek fel, mert nincs meg a kellő pontod az államilag támogatott képzéshez, akkor minden félév elején be kell fizetned a képzési díjat, mely 60.000-1.500.000Ft-ig terjed félévenként. És ezen felül koli, könyv stb...

Minden félév elején (minden hallgatónak, képzési formától függetlenül) van beiratkozás a tanulmányi osztályon, mely abból áll, hogy sok papírt kitöltögetsz és leadod az indexed, és kapsz matricát a diákodra. Ez nem kerül senkinek sem pénzbe.

2010. márc. 24. 21:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen,már megértettem! Köszönöm szépen,ment a respect!
2010. márc. 24. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Előbb járd ki a gimit, mire odakerülsz, hogy egyetem, akkor már kell egy nyelvvizsga, meg minimum egy emelt szintű érettségi a bekerüléshez. Időd van még bőven! Sok sikert!
2010. márc. 24. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!