Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha nem kaptam kolit, albérletr...

Ha nem kaptam kolit, albérletre pedig nem futja, akkor ne is iratkozzak be az egyetemre, és oda az egész?

Figyelt kérdés

2016. aug. 10. 12:58
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Az alapképzést a szülővárosomban végeztem el 3 évvel ezelőtt.. azóta megszűnt a szak, meg a kar is..
2016. aug. 10. 14:20
 22/34 anonim ***** válasza:
83%
Sok órád lesz hetente? Ha nem, akkor pár órára el tudsz menni dolgozni mellette, Budapesten sok lehetőség van diákmunkára, vagy, ha jól értettem, van már egy Ba diplomád, azzal akár a szakmádban is el tudsz helyezkedni, és úgy már megengedheted magadnak a magánkollégiumot, vagy egy szobát albérletben.
2016. aug. 10. 14:20
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg, akkor nem olyan vészes a helyzet. Diákmunka simán mehet a suli mellett. Ha meg halasztasz órát, akkor elkéred vkitől a jegyzetet...
2016. aug. 10. 14:23
 24/34 A kérdező kommentje:

Igen, elég sok, és pont úgy lesznek szétszórva, hogy mellettük/köztük nem tudok elszakadni pár órára se diákmelóra, emiatt tudnék csak hétvégén menni, mint írtam már..

A szakmámban elég nehéz elhelyezkedni, főleg egy Ba diplomával.. és teljes munkaidős állást amúgy sem tudnék vállalni suli mellett.

2016. aug. 10. 14:32
 25/34 anonim ***** válasza:
53%
Elárulod, hogy milyen végzettséged van?
2016. aug. 10. 14:36
 26/34 anonim ***** válasza:
32%
Nem akarásnak nyögés a vége. Ha igazán akarod, találsz munkát. Nem végzettségednek megfelelőt és lehet, hogy koszos lesz a kezed is, de valamit valamiért. Én itt csak a kifogáshalmazt látom. Mit vársz? Ingyen szállást? Tegyél magadért vagy nem jutsz egyről a kettőre!
2016. aug. 10. 14:42
 27/34 anonim ***** válasza:
Diákhitel?
2016. aug. 10. 14:49
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
[link] például ez is egy lehetőség, fogadnak felsőoktatásban tanulókat is
2016. aug. 10. 14:50
 29/34 A kérdező kommentje:
Köszi! Felkeresem őket.
2016. aug. 10. 14:58
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk, az Óbudai Egyetemen benne van a szabályzatban, hogyha egy hallgató nem tudja megkezdeni/folytatni a tanulmányait kollégiumi elhelyezés nélkül, akkor előnyben kell részesíteni. Én is így kaptam kolit elsőben. A fellebbezésben megírtam, hogyha nem adnak kolit, nem tudok beiratkozni. Egyből volt hely :)
2016. aug. 10. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!