Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha nem kaptam kolit, albérletr...

Ha nem kaptam kolit, albérletre pedig nem futja, akkor ne is iratkozzak be az egyetemre, és oda az egész?

Figyelt kérdés

2016. aug. 10. 12:58
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
De nincs ismerősöm se, akivel közösen bérelhetnék, nézegettem az albérlet csoportokat fb-on, általában lányokat várnak csak mindenhová..
2016. aug. 10. 13:39
 12/34 anonim ***** válasza:
70%
Azért az öngyilkosság elég meredek jelző egy ilyen kérdésre. Legrosszabb esetben nem iratkozol be, 1 évig dolgozol, spórolsz és lesz kezdőtőkéd. Nem dől össze a világ.
2016. aug. 10. 13:49
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Melyik egyetem ez? BME-n van szociális pályázat, amivel szerezheti koli férőhely.
2016. aug. 10. 13:54
 14/34 A kérdező kommentje:

Azt csak a helyzet szelmléletésére írtam oda a végére, végső elkeseredésemben már..

Az a baj, hogy félretenni se nagyon tudok, amilyen munkáim voltak eddig itt vidéken, épphogy meg tudtam élni.. 3 évig dolgoztam, nem hiszem hogy ha még egyet fogok, azzal sokkal előrébb vagyok..

2016. aug. 10. 13:55
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, végső megoldásként dolgozol egy évig, és amit ott spórolsz, azt költöd majd az egyetemre? Vagy az is lehet h köv évben bekerülsz a koliba
2016. aug. 10. 13:56
 16/34 A kérdező kommentje:
PPKE, itt nemhogy szociális pályázat, de még koli se nagyon van..:D (legalábbis fiúknak)
2016. aug. 10. 13:56
 17/34 anonim ***** válasza:
30%
Nem vagyok magyarországi, úgyhogy nem tudom minden egyetemnek a rövidítését, de akkor ez hol is van? Ha P, akkor Pécs? Bocs, ha hülye kérdés... és ha Pécsett nincs, akkor esetleg más városba nem pályázol? Debrecen, Szeged, Bp?
2016. aug. 10. 14:00
 18/34 anonim ***** válasza:
93%

én nem tudom elhinni, hogy egész bn- n sehol nem találsz kolit! Megpróbáltad mindet?!

Nekem egy ismerősöm egy évig lakott egyetemistaként középiskolai kollégiumban. Felvették, mert volt hely, jelentkező meg kevés volt.

Általában a lakóhelyed szerinti öknak is kell lennie minden városban kollégiumi férőhelyének. Menj be, mondjad, hogy önkormányzati kollégiumot akarsz igényelni (másik ismerősömnek így lett kollégiuma).

Vannak magánkolik is Bp-n, kicsit drágább, mint a sima koli, de még mindig olcsóbb, mint akár egy szobát bérelni. Szóval szélesítsd a kört. Ha elutasították kollégiumi jelentkezést, biztos lehet fellebbezni is. Végső esetben, albérlet,kérj egyéni tanrendet és menj el dolgozni. Én biztos nem hagynám elúszni a sulit ennyiért.

2016. aug. 10. 14:08
 19/34 A kérdező kommentje:

Erről az önkormányzati koliról még nem is hallottam, kösz a tippet, utánanézek.

Elég sokat megpróbáltam, amúgy a magánkolik is elég drágák már, sokszor jobban megéri szobát bérelni inkább.. már akinek futja rá :D Egyéni tanrendet nem tudom, lehet-e kérni mesterképzésen, így is hármunknak tartanának egy csomó kurzust..

2016. aug. 10. 14:12
 20/34 anonim ***** válasza:
71%
Na várj, te már mesteren vagy? Eddig hol laktál? Vagy hogy oldottad meg?
2016. aug. 10. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!