Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Izgultok már a ponthatárok miatt?

Izgultok már a ponthatárok miatt?

Figyelt kérdés

2016. júl. 25. 21:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én tanulásmániás vagyok, sajnos vagy nem sajnos. Én már két éve érettségiztem, akkor fel is vettek, de orvosi kezelés miatt ott kellett hagynom már az első félévben. Most én is ide szeretnék visszakerülni. És bár csináltam ismétlőt az emeltemből, bízva pár plusz pontban, de írásbelin és szóbelin is ugyanazt az eredményt értem el, mint két éve, ilyen az én szerencsém, nem tudom, sírjak-e ezen vagy nevessek. Egy éve pedig autodidakta módon tanulok olaszul, amit szerencsére már igen jól elsajátítottam, főleg, hogy minden nap használnom is kell. Én ezzel foglalom le magam, órákig tudok vele foglalkozni, a filmek sose érdekeltek.
2016. júl. 26. 05:17
 22/28 anonim ***** válasza:
Igen
2016. júl. 26. 11:02
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem annyira, mesterre jelentkeztem, és jóval több a pontom. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok :)
2016. júl. 26. 13:10
 24/28 anonim ***** válasza:
Igen, de próbálok "mérsékelten" izgulni. Amúgy azt tudjátok, hogy a neten lesz-e élő közvetítés a ponthatárok kivetítéséről? Tavaly volt.
2016. júl. 26. 16:16
 25/28 A kérdező kommentje:
na mizuuuu? sikerült mindenkinek?
2016. júl. 27. 01:47
 26/28 anonim ***** válasza:
Nekem igen! :)) Majdnem 90 ponttal lett végül több pontom. :) Neked, kérdező? Sikerült?
2016. júl. 27. 02:09
 27/28 anonim ***** válasza:
Igen, sikerült!! :)) Neked, kérdező?
2016. júl. 27. 09:21
 28/28 A kérdező kommentje:
igen, nekem is :) gratulálok mindenkinek
2016. júl. 27. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!