Izgultok már a ponthatárok miatt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 21:46
11/28 anonim válasza:
Ajánlj valamit akkor, legalább a többiek figyelmét is eltereljük! :D
12/28 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor Orange is the new black, de nem tudom, hogy fiúként mennyire élvezhető. :D De egyébként Misfits, Városfejlesztési osztály, A Hivatal, Modern család. Ezek nagyon kis lazák, amik kikapcsolhatnak, bár egy-kettő nehezen indul be, de 1. évad után jók lesznek, és hát holnapig bőven van idő.. :D
13/28 anonim válasza:
Srác vagyok, és inkább komolyabbakat keresek, mint a Fringe/Lost/11.22.63, de ez a Városfejlesztési osztály megtetszett, a többit láttam/nézem, kösz! :)
14/28 anonim válasza:
Te hova jelentkeztél egyébként?
15/28 anonim válasza:
Aha. Pedig ez lesz a harmadik ilyen évem, sorban. '14-ben felvettek, de otthagytam, hirtelen döntésből, ilyen baromságot még nem tettem, aztán '15-ben jelentkeztem teljesen más szakokra, de egyikre se jutottam be, idén újra jelentkeztem oda, ahova két éve felvettek, de annyira félek, hogy nem jutok vissza, hogy azzal töltöttem az elmúlt napokat, hogy kerestem a közelben OKJ tanfolyamot, amit esetleg jövő nyárig el tudok végezni, ha nem fennének fel idén. Azért is félek, mert mindenki azt mondja, milyen könnyű volt az idei érettségi, két éve viszont abszolút nem volt az, mikor én csináltam.
16/28 anonim válasza:
Fúú, én baromira izgulok. Két helyet jelöltem, a 2.-ra tuti felvesznek, jóval magasabb a pontom, mint oda volt, de az 1. helyre jobb lenne bejutni, oda necces lesz, ha sikerül.
Meg albérletet is kellene találni, amiatt is izgulok.
Nemigen alszok ma este sokat.
17/28 anonim válasza:
mindenki nyugodjon meg, mindenki bejut oda ahova jelentkezett :D
és aki még sem bír lenyugodni, jó lesz elkezdeni nézni a trónok harca sorozatot, garantáltan leköti a figyelmed :D
18/28 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat :) én turizmus vendéglátásra bge, 433 pontom van. Nagyon sok sikert és kitartást mindenkinek holnapra! :*
2016. júl. 25. 23:33
19/28 A kérdező kommentje:
Egyébként sorozatokhoz ajánlom a how to get away with murderer, es a bates motel. Mindkettő nagyon gyorsan halad, két évadot is kivégeztem belőlük egy-két nap alatt.
2016. júl. 25. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!