Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nyáron pihenjek vagy készüljek...

Nyáron pihenjek vagy készüljek BME-VIK első évemre?

Figyelt kérdés

mérnök infót fogok tanulni.

közép matekból érettsigiztem az 91% lett, emelt infom az 86% lett, bár tudom nincs sok köze ahhoz amit ott fogok tanulni.

jártam matek faktra tanultunk deriválni,integrálni de már elfelejtettem.

fizikábol nem érettsigeztem, már 3 éve nem tanultam, a fizika sose ment jól, fizikától félek..

szóval, pihenjek még nyáron és élvezzem ki a szabadságot mert egyetemen olyan ugyse lesz vagy készüljek matekkal, fizikával az első évre?

2016. júl. 17. 18:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
80%
Ennyire azért nem durva a helyzet, mint amennyire a 19. kommentelő írja, sokkal inkább azt mondanám, hogy próbálj meg egy egyensúlyt teremteni a buli és a tanulás között, megőrülsz ha csak tanulsz. :)
2016. júl. 19. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!