Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg) Hogyan készüljek az első alkalomhoz?
Szerintem a legfontosabb, hogy legyen meg a kellő bizalom a társad felé. Anélkül nem fog menni semmi, legalábbis nem lesz jó...
Ha már megvan az elhatározás és a kellő bizalom, szerintem igyatok meg előtte 1-2 sört. Vagy amit szerettek. Nem kell berúgni, csak a lazulást segítse elő az ital.
Amit előtte kell tenned: tisztálkodni. Fontos, hogy az első alkalom jól alakuljon, és ne azért legyen maradandó emlék, mert nyomott hagyott a lepedőn :)
Smárolás, orál, nyaljon ki, ha szereted, vagy szereti csinálni, ez még az ellazulást is segítni. Orálnál: vigyázz a fogaidra, lassan csináld, úgy könnyen rákapsz az ízére, és a partnert is jól fel lehet vele húzni.
Behatolásnál javaslom, hogy ülj bele Te. Úgy tudod irányítani mind a behatolás szövég, mind a mélységét. Adjatok időt arra, hogy kitágulj, pontosabban rátágulj. És persze sok síkosító. A gumit is javaslom.
Ha már a lovaglás megy, jó érzés, akkor cserélhettek pózt, irányítson ő is, de azért úgy, hogy neked jó legyen.
Ha valami még van, kérdezz nyugodtam privátban.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!