Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen ovszer markat, es azon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ovszer markat, es azon belul is milyen fajtat ajanlotok elso alkalomhoz?

Figyelt kérdés
Fajdalom miatt kerdezem (nyilvan a nonek), es 18 cm hosszu a peniszem, az atmerojet nem tudom, de eleg vastag. Csak elozo kapcsolatombol volt olyan h folyamatosan csuszkalt az ovszer, es kenyelmetlen volt. Legyszi komoly valaszokat!

2013. jún. 21. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Első alkalomra :

Barum márkájú és bicikli belső....

2013. jún. 21. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon gyerek lehetsz még vagy nem tudom.

Most egy jó nagy baromságot kérdeztél...

Fájdalom elleni gumi nincsen és soha nem is létezett majd esetleg a 29. században lesz.

Paramétert nem értem minek írsz, fogod bemész a boltba, drogériába, patikába vagy akárhova, szépen megfordítod a gumit és szépen ott lesz rajta minden.

Am. ha nem tudnád minőségileg minden gumi ugyan olyan, az már más kérdés, hogy ki hogy, és ki hogy NEM tudja alkalmazni. Nyugodtan megkérdezhetsz egy szakmabelit, ezt fogja neked mondani.

2013. jún. 21. 14:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez az oldal is kotekedesre van kitalalva? 19 eves vagyok, tobb kapcsolatom is volt mar.. de a mostanival probaljuk es faj neki.. Ez nekem uj dolog, es ezert kerdeztem. Mondjak hogy a bordas, meg tul vastag ovszerek fajnak, meg lecsusznak. En ezt segitsegkeresnek mintsem "baromsagnak" neveznem.
2013. jún. 21. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nos a bordás ovszerrel nekem is gondjaim voltak,mindig lecsuszott...a lifesyles nekünk bevált
2013. jún. 22. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk a Durex Love vált be:)

Ha fáj neki, az többnyire nem az óvszertől van.. Lehet nem tud eléggé ellazulni, nem nedvesedik be eléggé stb.

Majd idővel nem fog neki..

2013. jún. 23. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!