Miért választja mindenki a Corvinust?
Idén felvételizem én a BME-GTK-ra adtam be a jelentkezésemet első helyen, a 400+ ösztöndíjra pályázok, ennek az a lényege, hogy ha megvan a 400 pont+nyelvvizsga+jól sikerült a matek érettségi illetve később tanulói csoportban rész kell venni akkor csökkentik a tandíjat 60%-al. De azt látom, hogy a diákok jelentős része vagy nem tud erről vagy nem érdeklik őket.. Voltam mindkét egyetem nyilt napján, de a BME számomra sokkal barátságosabb kedvesebb volt.
Szerintetek miért választja a többség a Corvinust amikor a BME szintén van olyan jó (sőt)?! Illetve ilyen jó ajánlatokat is kínál..
Akárhogy nézem, ez az ösztöndíj-dolog még csak tervezet.
"Tervezet, 2015. november 25. További tájékoztatás a Nyílt Napokon, ld. www.gtk.bme.hu
A tervezet a BME GTK számára nem keletkeztet kötelezettséget az ösztöndíj nyújtására, a hallgatónak
(jelentkezőnek) pedig nem keletkeztet jogot az ösztöndíj igénylésére. A BME GTK fenntartja a feltételek
változtatásának jogát."
Elég sokat vacilálok, hogy megéri-e valami bizonytalan igéret miatt a BME-t választani, de azt hiszem, hogy nem.
Voltam bent egy két BME-s órán, és úgy éreztem, hogy gondolkodás helyett inkább magolni tanítják ott az embereket. Magolással pedig nem sokra mennék egyetem után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!