Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pénzügy-számvitel vagy gazdasá...

Pénzügy-számvitel vagy gazdaságelemző vagy alkalmazott közgazdaságtan vagy Biomérnöki vagy Jogi tanulmányok?

Figyelt kérdés

Jövőre érettségizem de nem tudok dönteni valamiért nagyon sok minden érdekel/fentiek/!!melyikkel helyezkedhetek el egyszerűbben?melyikkel kereshetek sokat?melyik éri meg?

Előre is köszönöm!!!

2010. ápr. 8. 19:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én emelt matekoztam(ezőző vok) és sok időráfordítással nem okozott problémát (94%). De kellett hozzá egy jó tanár is. És amugy meg sztem idén alacsonyabbak lesznek a ponthatárok, uis egyre kevesebben vannak 2004 előtti beszámíttatott nyelvvizsgával(hálisten..). Szóval azért mindenképp írd be elsőnek a bce-t
2010. ápr. 10. 20:57
 12/12 A kérdező kommentje:
köszi előző matek mindenképp emelt úgy gondolom németet tanulok és hát nem nagyon jövök ki vele ,így töriből szeretnék még egy jó érettségit tenni és így hát ha meglesz!! te Corvinuson tanulsz ja és grat. a 94%hoz!!!
2010. ápr. 11. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!