Pénzügy-számvitel vagy gazdaságelemző vagy alkalmazott közgazdaságtan vagy Biomérnöki vagy Jogi tanulmányok?
Jövőre érettségizem de nem tudok dönteni valamiért nagyon sok minden érdekel/fentiek/!!melyikkel helyezkedhetek el egyszerűbben?melyikkel kereshetek sokat?melyik éri meg?
Előre is köszönöm!!!
Most igen,keresik a pénzügyeseket,de kalkuláld bele,hogy mire végzel, már nem lesz ilyen menő.Párom pénzügyes, szerinte nagyon nem mindegy,hogy hol tanulsz.Corvinusra menj,ha teheted.
A jog telített és csak ha vannak kapcsolataid ,éri meg igazán.
A biomérnököket kapkodják külföldre,itt is fontos,hogy hol végzed.Pest és Szeged a legjobb.
jog szerintem kilőve mert nincs kapcsolatom!és igazad van de lehet az is hogy mire végzek még jobban nő a kereslet!Nyelvekkel nem állok olyan fényesen ezért itthon szeretnék munkát vállalni/Biomérnök/!
Köszönöm!!
Pénzügy számvitel-re szavazok!
Én is jövőre érettségizek és Bgf-re szeretnék menni, pénzügy számvitel szakra! :)
A matekot szeretem,mindig fordítok rá időt!Az emelt matek nagyon nehéznek tűnik tik is így voltatok ezzel eleinte??
a Corvinus jó de magas nagyon a ponthatár mindenképp emelt érettségit kellene tennem!!de köszi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!