Gazdálkodási és menedzsment vagy alkalmazott közgazdaságtan vagy nemzetközi gazdálkodás?
szerintetek ezek közül melyik a legjobb? és melyik a leggyakorlatiasabb szakma?
és a gtk szerintetek a bgf-en vagy bme-n jobb?
Az ak-val milyen munkákat lehet végezni?
köszi
Corvinus a legjobb. Én nem közgázos vagyok, de a tesóm oda jár. (Szerintem utána BME és utána BGF, de úgyis mindenki azt mondja, ahova ő jár.)
Ha jó vagy nyelvekből, akkor a nemzetközi gazdálkodást válaszd. (Ha még jobb, IBS-re menj.)
Azután szerintem pénzügy és számvitel (az alkalmazott közgazdaságtan az ez akar lenni, vagy más? ezt nem tudom).
Szerintem utána van a gazdálkodás és menedzsment, egy szinten a kereskedelem és marketinggel. Az első az elméletibb a második a matekosabb.
De amúgy nagyon sok közös tárgyuk van, főleg az elején. És, amikor majd munkát keresel, nem azt fogják írni a pályázatokban, hogy közgáz yx szakon végzettet keresnek, hanem hogy közgáz diplomával rendelkező jelentkezhet.
Plusz, bármelyikről jelentkezhetsz bármelyik másik mesterképzésére. Szóval valahol mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!