Miért vetnek meg egyesek azért mert fel vagyok mentve tornából? / Egy kitűnő tanuló fiú.
"Koma, feltételezem, még tizenéves suhanc vagy, szakmunkásbajusszal. De a cigány munkához megvan az eszed még büszke is vagy rá.
Ha nem akarod, hogy kutyaként kezeljenek, akkor első lépésben mássz ki a jó édes anyukád szoknyája alól, és legalább próbálj meg úgy viselkedni, mint egy férfi. Nehéz, tudom. Nem is sikerül mindenkinek. De próbáld meg. Ne add fel a legelején."
Nem érdekel mit feltételezel, nem vagyok a komád. amúgy ez a stílus nem is méltó arra hogy reagáljak rá. sajnálom...
"No most sajnálom, hogy megszűnt a kötelező sorkatonai szolgálat. Fogadok, hogy ott te is ötös lettél volna testnevelésből. Ott nem volt anyuci...De kár érted. Egy testnevelésből írtál egy vallásháborút."
Apu idejében volt, de mégsem volt katona. na ezt vesd össze :)
"Nem azert lehet kozte parhuzamot vonni, mert igaslovak vagyunk meg bolondok, hanem mert amit csinalsz (ablakpakolastol fuggetlenul) az egy kikerulo magatartas, ami ezaltal rogzult az agyadban, es mikor oda kerulsz hogy peldanal maradva gyakornoki kulimunka, akkor nem az fog elojonni, hogy "hat, szar de volt mar kulibb is", hanem hogy hogyan lehetne elkerulni, pont azert mert ezt a viselkedes format rogzited magadban eleg nagya arccal parositva. De mindegy, gyermek vagy meg, majd ugyis lesznek pofonok amik erre megtanitanak, a gyakori kerdesek nem alkalmas erre azt hiszem :D."
tipikus. ha nincs igazad, akkor is biztos az lesz, majd az idő úgyis neked ad igazat, csak éppen soha nem tudhatod mit hoz a jövő. amúgy igen, azon lennék hogyan lehet kikerülni és ha lehet akkor kikerülöm ha nem lehet akkor nyilván megcsinálom. Nem vagyunk mi annyira különbözőek, az egyetlen különbség kettőnk közt hogy én élelmes, ravasz és fondorlatos vagyok - ezek lehet valaki szemében rossz tulajdonságok, de hidd el az életben sok hasznát veszik egyesek- te pedig beletörődöm vagy. te azzal nyugtatod magad hogy volt "kulibb" is én azon gondolkodom hogyan tudok jobbat szerezni...
Te mekkora gyökér vagy :DD
Képzeld, én is középiskolás vagyok még, jól tanulok, műszaki irány a cél. Lány vagyok, kibírom a tesiórát, bár én is utálom, nem is mindig járok be. Ha kell, visszaszólok a tanárnak. Védd már meg magad! Tulajdonképpen azt próbálod nekünk bebizonyítani, hogy ha csak anyuci szoknyája alatt ilyen nagy az arcod, az nem gyávaság? Nevetséges vagy.
Egyébként egy jó iskolában biztosan nem tűrnek meg egy ilyen tanárt. Vagy te hazudsz, vagy egy szar suliba jársz, ott meg meg nem nehéz kitűnőnek lenni.
Én soha nem akartam anyámtól függni, szeretnék nagy dolgokat elérni az életben, egyedül, a saját erőmből, nem a szüleim és nem is más segítségével. A saját erőmből szeretnék sikeres lenni, végig küzdeni az addig tartó utat az elejétől a végéig. Ha már most megfutamodsz, nem fogsz semmire sem jutni az életben. Lehet, hogy azt hiszed, szeretnek a tanáraid, de hidd el, nem egy olyat ismerek, akik szintén minden lehetséges alkalommal nyal mindenkinek, ott csal, ahol tud, őket utálják a legjobban.
Őszintén?
Nekem sem vagy szimpatikus. És 15-20 másik olvasónak sem.
Nem feltéten csak a testnevelés miatt utálnak.
Arrogáns, nagyképű, fölényeskedő ember vagy, de a testnevelésóra is érthető: a többiek szenvednek, teszik, amit kell, te meg ülsz a kispadon, ha olyan tanár be sem kell menned.
Más iskolában már párszor szétvertek volna, de ezt hagyjuk. (Igen, te nagyfiú vagy, szóval biztosan nem, csak úgy a fél osztály...)
Az érzelmi intelligenciád is 0.
Ami nagyban csökkenti a sikeredet majd. Meglátod. :)
"Az érzelmi intelligenciád is 0.
Ami nagyban csökkenti a sikeredet majd. Meglátod. :)"
boldog vagy hogy magadat illúziókba ringattad? :)
"Mit is várunk két olyan szülő gyerekétől, akik a másik háta mögött intézkednek, meg ellógják a kötelességeiket."
faja hogy a szüleimet ítéled el úgy hogy nem is ismered őket. :D nagyon fáj nektek valamiért hogy nem járok tornázni. borzalmasan fáj. Igazából én voltam a buta hogy belementem ebbe az értelmetlen vitába. nektek az fáj, hogy nektek kell vagy kellett nekem meg NEM KELL. ezért magyaráztok mindenféle dolgot bele az egészbe, ezért próbáltok rossz embernek beállítani, mert bennetek rossz érzést okoz az hogy amit átszenvedtek vagy átszenvedtetek azt más megússza. ez a bajotok nektek velem. amúgy kétszer verekedtem eddig életemben, de a másodiknál megfogadtam hogy soha többé nem ütök meg senkit. kivertem 2 fogát a srácnak... nagy a fizikai erőm és nem akarok senkinek sem maradandó sérülést okozni. azokba a "bunyókba" is belerángattak mások. baromság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!