Szerintetek mennyi esélyem van bekerülni a 14. Kerületi Teleki Blanka Gimnáziumba? Kitűnő tanuló vagyok csak sajnos elrontottam a felvételit 55pontos lett.
És kérlek ha tudtok meséljetek az osztály közösségről vagy a tanítás színvonaláról.
*Barbeey 14/L*
Ha kitűnő vagy, akkor nem lehet gond :) A Telekiben előny van, ha elsőnek írod, illetve ilyen hozott pontokkal nem kell aggódni, hogy elrontottad a felvételit :) Csak a szóbelit semmiképpen se rontsd el, és bent vagy.
A tanítási színvonal kb. közepes, de nem rossz, állítólag bent maradni nehezebb, mint bekerülni.
Köszönöm a válaszokat:)
Az a baj h nincs szóbeli angol 0.-ra😕
3-as, ezt tudom, de van egy ilyen Teleki-reklám a weboldalon, egy prezentáció, az a címe, hogy "Telekit az első helyre", és volt benne valami...
Akkor, ha nincs szóbeli, nem tudom... Bár, mivel kitűnő vagy, még mindig esélyes :)
Szerintem simán bejutsz :)
Én is elrontottam 59p lett magyar:31p matek:28p szerintetek bejutok a Bólyai János Gimnáziumba ? A spanyol-magyar tagozatra és általános tagozatra jelentkezem :)
az osztály társam szintén elrontotta a felvételit 51 pontja lett pedig ő is 4-5 tanuló
ő is a telekit jelöli
Szerintetek a petőfibe mennyi esélyem lenne?
(1.kerületi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!