Miért vetnek meg egyesek azért mert fel vagyok mentve tornából? / Egy kitűnő tanuló fiú.
Figyelt kérdés
egyszerűen nem bírtam ahogy parancsolgat a mostani torna tanár, nem is akartam ugrálni mivel nem vagyok a kutyája. na erre fejébe vette hogy megbuktat. anyu elintézte az orvossal hogy többet ne kelljen tornáznom és így nem is osztályozhatnak... de miért fáj ez másoknak? Kitűnő a bizonyítványom, de nem fogom elviselni hogy kutyaként vagy kiskatonaként kezeljenek ....2016. máj. 7. 18:24
21/52 A kérdező kommentje:
"megfutamodik" dehogy futamodok meg, pusztán nem kérek belőle.
Nem érdekel mi vagyok a szemedben. Meg fogom szerezni a mérnöki diplomámat és húzok is ki a nagybátyámékhoz írországba.... sőt, az is lehet ott végzem majd el... ez eldől pár éven belül.
2016. máj. 7. 19:21
22/52 anonim válasza:
végezd el itt, hátha anyuci el tudja intézni a vizsgáidat is.. egyébként meg de, megfutamodsz, ami férfiatlan és nagyon unszimpatikus. Megértem miért nem bírnak az osztálytársaid, én se szeretném ha egy ilyen emberrel lennék huzamosabb ideig összezárva.
23/52 A kérdező kommentje:
hát szíved joga minek érzed. Szerintem semmi elől nem futamodtam meg. Most mert az ugri bugrit nem szeretném csinálni, attól még nem érzem magam semmivel sem gyávább vagy férfiatlannak. de ha te így érzed, szíved joga. nem igazán érdekelsz.
2016. máj. 7. 19:28
24/52 A kérdező kommentje:
Felvázolok valamit, hogy megértsétek. Ha mondjuk egy cégnél vagytok és a "kisfőnök" vagy csoportvezető, nevezzük ahogy akarjuk, pikkel rátok, szemétkedik, mit csináltok? A ti mentalitásotok szerint elviselitek, kibírjátok és keményebben dolgoztok miközben reménykedtek hogy nem rúg ki. Vaaaaaaaaagy.... és ez egy konkrét példa ami anyuval megtörtént amikor még fiatalabb volt. A nagyfőnökhöz mentek fel, írtok levelet, elintézitek hogy eltávolítsák, fegyelmit kapjon stb.... -anyu esetében magától elment inkább- nos, anyu elintézte, hamarosan ő lett az utódja és onnan csak egyre feljebb jutott...
2016. máj. 7. 19:37
25/52 anonim válasza:
Egy kicsit tenyleg visszataszito a stilusod, de amugy ertem hogy emogott mire akarsz kilyukadni. Csak az a baj, hogy ez a hozzaallas maximum idaig, az iskolaban fog mukodni. Utana a valo eletben mit fogsz csinalni? Azt mondtad, matek es muszaki irany erdekel. Az tok jo, de pl. egyetem alatt elmesz mondjuk gyakornoknak egy ilyen jellegu vallalathoz, ahol elsonek adnak valami szivatos, pepecselos kulimunkat, akkor mi lesz? Eljossz onnan oke. Mesz mashova, ahol ugyanugy te leszel a gyakornok, aki barmi idiotasagot elvegez, amihez a tobbinek nincs kedve. Onnan is elmesz, mert te nem torsz be? Anyuka nem fog tudni ott felmentest irni, meg felmentessel a rangletrat sem lehet megmaszni, hanem ott bizony gurcolni kell neha ertelmetlenul is. Tehat, biztos okos vagy, jo eredmenyekkel, es fizikai adottsagokkal, de ez a hozzaallas nem fog eredmenyre vezetni az iskola falain kivul.
26/52 A kérdező kommentje:
Nyilván, vannak az életben olyan helyzetek ahol nem lehet választani... de ahol ki lehet bújni, meg lehet kerülni és lehet másként csinálni azt meg kell ragadni és ki kell használni. Ha nem te gázolsz át máson, akkor hidd el az fog rajtad! nem mondtam hogy mindenhol meg lehet ezt csinálni, de itt meg lehetett. ettől még az életben nyilván nem lehet mindent elintézni... soha nem állítottam ezt. ez egy szaros iskola ugribugri... ne vegyük egy kalap alá azzal amihez köze nincs... aki párhuzamot von a kettő között na az pont az amit ki akarnak termelni. valódi rendszer birka igás ló.
2016. máj. 7. 19:44
27/52 anonim válasza:
Mivel én vagyok a kisfőnök, így nem, nem fogom saját magam alatt vágni a fát, sőt, mondok egy érdekes dolgot, engem szeretnek a munkatársaim, azok is, akik alám vannak beosztva, mert tökéletesen tudunk csapatként dolgozni, mindenki csinálja amihez ért. Tehát, nem kell csellel, meg hátbatámadással eltávolítani a munkatársainkat, mint anyád tette. De mindenkit utolér a végzete, lehet hamarosan ő is így végzi, ha olyan mentalitása van mint neked. Ez nem egy verseny, hanem egy cég is úgy tud hatékonyan működni, ha az ott dolgozók képesek együttműködésre és kompromisszumokra.
28/52 A kérdező kommentje:
amikor pl apuval szállítottunk ajtókat és ablakokat, akkor sem futamodtam meg. nagyon gyorsan le kellett pakolni és apámnak a karja sérült volt és az ember akivel pakoltatni szokott nem ért rá... nekem kellett és a srácnak akihez vittük lepakolni mindent. mondhattam volna hogy nem bírom tovább, mert tényleg nagyon elfáradtam, mivel a srác sem volt valami erős típus de kibírtam mert kellett mert számítottak rám. nem futamodok meg... nah ezzel csak ezt akartam mondani. am mielőtt lenézitek aput, mert oké anyu sokkal többre vitte, de apám meg vállalkozó.
2016. máj. 7. 19:52
29/52 anonim válasza:
Koma, feltételezem, még tizenéves suhanc vagy, szakmunkásbajusszal. De a cigány munkához megvan az eszed még büszke is vagy rá.
Ha nem akarod, hogy kutyaként kezeljenek, akkor első lépésben mássz ki a jó édes anyukád szoknyája alól, és legalább próbálj meg úgy viselkedni, mint egy férfi. Nehéz, tudom. Nem is sikerül mindenkinek. De próbáld meg. Ne add fel a legelején.
30/52 anonim válasza:
No most sajnálom, hogy megszűnt a kötelező sorkatonai szolgálat. Fogadok, hogy ott te is ötös lettél volna testnevelésből. Ott nem volt anyuci...De kár érted. Egy testnevelésből írtál egy vallásháborút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!