Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért vetnek meg egyesek...

Miért vetnek meg egyesek azért mert fel vagyok mentve tornából? / Egy kitűnő tanuló fiú.

Figyelt kérdés
egyszerűen nem bírtam ahogy parancsolgat a mostani torna tanár, nem is akartam ugrálni mivel nem vagyok a kutyája. na erre fejébe vette hogy megbuktat. anyu elintézte az orvossal hogy többet ne kelljen tornáznom és így nem is osztályozhatnak... de miért fáj ez másoknak? Kitűnő a bizonyítványom, de nem fogom elviselni hogy kutyaként vagy kiskatonaként kezeljenek ....
2016. máj. 7. 18:24
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
nem érdekelnek a lányok. Nem vagyok töketlen. Pont hogy tökösebb vagyok mint a többiek, mert nem törtem be. amúgy ha nem lett volna lehetőség, akkor átmentem volna jövőre estire... de azt nem akarnám mert sokat unatkoznék itthon.
2016. máj. 7. 18:50
 12/52 anonim ***** válasza:
92%
Ez igazságtalan szerintem egy olyan személlyel szerintem, aki tényleg rászorul a felmentésre. Én például mit nem adnék azért, ha együtt tesizhetnék az osztálytársaimmal. De kerekesszékkel nehéz futni. Addig használd ki a tornaórákat,amíg képes vagy mozogni!
2016. máj. 7. 18:52
 13/52 A kérdező kommentje:
nyugi, itthon akkora súllyal edzem amit itt sokan megmozdítani sem tudnának... Sajnállak hogy kerekes székes vagy :( Baleset történt?
2016. máj. 7. 18:54
 14/52 anonim ***** válasza:
93%
tökösebb mint a többiek? ezen jót röhögtem..akkor nem anyucival intéztettél volna felmentést, hanem kibírod azt amit a többiek. De vicces, tökösnek gondolod magad, holott a lányok is megcsinálják azt, ami elől te jogtalanul felmentést szereztél.. a lányok tökösebbek mint te... Vagy ki mondta azt hogy tökös legény vagy? anyuci?
2016. máj. 7. 19:03
 15/52 anonim ***** válasza:
93%
A stílusod alapján azért "vetnek meg", mert végtelenül arrogáns vagy. Ha a következő suliban is így viselkedsz majd, ott sem lesz másként.
2016. máj. 7. 19:03
 16/52 A kérdező kommentje:

Nem igazán érdekel az a fajta "tökösség" amiről te beszélsz. azzal még nem jutott fel senki sehova. anyu is olyan mint én, előre törte az utat és mostanra igazgató egy cégnél, aminek a nevét nem írom le :D

Az hogy te betörsz, birka vagy és arra vered a mellkasod hogy milyen tökös vagy mert valaki megszívatott és kibírtad nem igazán hat meg engem.

állítom az egész iskolában a tanárokkal együtt én vagyok 16 évesen a legerősebb. 80 kilóval bicepszezem és nem 1-2-t.... De nem fogom hagyni hogy az önérzetembe belerondítsanak.

2016. máj. 7. 19:09
 17/52 anonim ***** válasza:
96%
Hogy lehet egy kiskölök ennyire unszimpatikus? Ma is meglepődtem... szànalmas. N32
2016. máj. 7. 19:16
 18/52 anonim ***** válasza:
94%
Majd belerondít az élet az önérzetedbe ha anyuci már nem tud valamit elintézni helyetted. Az ilyenek, mint te tudnak a legnagyobbat pofára esni. Én lányként mondom, hogy szánalmas vagy... igen, én is kibírtam a tesiórát, és most csinálom a másoddiplomámat, emellett szintén egy cégnél vagyok nagyon is erős pozícióban, mindent 26 évesen, önerőből. Nem ám anyuci által:-)Aki 16 éves, egészséges kamaszként megfutamodik a testnevelés óra elől, az a szememben értéktelen, mert a többi, nehezebb kihívások elől is megfog, vagy azt is elintézteti...
2016. máj. 7. 19:17
 19/52 A kérdező kommentje:
ha élőben ismernél lehet nem lennék ennyire unszimpatikus :) amúgy nem vagyok kiskölök, hidd el, szép nagy vagyok :D
 20/52 anonim ***** válasza:
92%
igen, még jó hogy te vagy a legerősebb, ekkora arcot mint a tiéd cipelni minden nap, kell is hozzá erő:-D
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!