Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek lehetek orvos?...

Szerintetek lehetek orvos? Nagyon szeretnék többi lent!

Figyelt kérdés

Most kezdem a biológia tanulását nagyon intenzíven! Persze van biológia érettségim, középszintű ami négyes lett!

Van emelt szintű biológia érettségim is ami sajnos kettes lett!

Most újra akarok érettségizni, emelt kémia és emelt biológia! Itt tanulom a biológiát: [link]

És itt fogom tanulni a kémiát is!

Van még egy könyvem Biológia önképző! Nagyon jó könyv, nagyon összetett, de élvezem!

Jelenleg gyárban dolgozom :(

Van egy kisfiam és munka mellett tanulok! Jövőre szeretnék érettségizni, addig van időm felkészülni úgy hogy 90 %-ra megtudjam írni!

2016. márc. 14. 16:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Állatok etetése az orvosi egyetemen????
2016. márc. 14. 18:29
 12/14 A kérdező kommentje:

igen :)

Az egyetem elég nagy, főleg a korélettani intézet, a nagyváradi tér 4 szám alatt!

kísérleti állatok! Egerek, patkányok, nyulak, és a többi...

Az egyetemet nem csak egy épületből áll! Számos épülete van, és a kórházak is hozzá tartoznak , maga az egyetem hát eléggé sok oldalú intézmény része!

Tehát van ott munka bőven!

2016. márc. 14. 18:40
 13/14 Saavedro ***** válasza:
Én el nem tudom képzelni, hogy lehetne az egyetemi anyagot megtanulni + munka + gyerek mellett. Munka mellett is rezeg a léc, de így szerintem esélytelen...
2016. márc. 15. 11:19
 14/14 anonim válasza:
Szia! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül sikerült-e megvalósítani az álmod. Remélem igen, szurkolok! :)
2017. júl. 1. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!