Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kedves SOTE-ÁOK-sok. Mennyire...

Kedves SOTE-ÁOK-sok. Mennyire várják el a kémia érettségi emelt anyagot az egyetemen?

Figyelt kérdés
Oda adtam be a jelentkezésemet, de az energiáimból csak a biosz emeltre futotta, kémiából közép érettségit fogok tenni. Ha sikerül bejutni mennyire kell rákapcsolnom nyáron, hogy bepótoljam a teljes emelt anyagot szeptemberig? Vagy annyira nem nehéz a kémia? :)
2010. ápr. 2. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Hú.. Elég nehéz a kémia, DE: én még a régi rendszerben érettségiztem és nem isérettségiztem kémiából (biosz, fizika) egyszerűen azért, mert mindig is utáltam, gimiben is nagy nehezen kapartam össze a 4-est belőle. Fizikából felvételiztem. De mindezek ellenére (nagyon nem élveztem) össze tudtam kapni magam annyira, hogy hármasnál rosszabbom sose volt kémiából, a szigorlatom 4-es lett. Szóval nem könnyű, de megoldható :)
2010. ápr. 2. 11:20
 2/2 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember emelt biosz, közép kémia párosítással jelentkezik, esetleg fizika közép. De nagyon sokan vannak akik csak bioszból emelteznek (az már ritkább, hogy mindkét választott tárgyukból is emelteznek) és megy azért nekik az egyetem. Bár azt mondják, hogy fontos, hogy jó alapja legyen az embernek kémiából. Szóval sok sikert! :) Bár én csak 2 év múlva fogok jelentkezni SOTE FOK-ra :)
2010. ápr. 5. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!