Miért utálják az emberek az orvostanhallgatókat? Vagy mi rá a megoldás?
Figyelt kérdés
Orvosin tanulok (az egyik vidéki egyetemen, bár ez most részletkérdés), és még klinikumban nem is volt alkalmam dolgozni, de már most olyan gyűlölettel találkoztam az emberek felől, amit nem tudok hova tenni. Ő csalódott pár orvosban, oké, hozzájuk ne menjen. De akkor miért én mint medikus kapom meg a savat? Mit tehetek én ezekről? Távoli, rég nem látott ismerősöktől eddig csak olyat kaptam, hogy "ugye nem is nehéz az orvosi?", de akik pl rokonságban vannak (nem közvetlen, de rokonság), tőlük olyat is megkapok, hogy "az orvosok nem tudnak lósz_rt se, egy se, nem érnek semmit" meg, hogy "az orvosok meg az ápolók csak kávéznak meg dugnak egész nap a kórházban"..... Biztos van ilyen (bár ez nekem Grace klinika gyanús szituáció), de erről én mit tehetek?! Hogy lehet az ilyen embereket kezelni? Sose voltam se beképzelt, se nagyképű, de most már kezd tele lenni a tököm az ilyen emberekkel.2016. márc. 6. 09:24
11/11 anonim válasza:
BMEs hallgatók is megkapják a magukét, őket meg mindenki beképzelt tahónak általánosítja. BCEvel folyton egymást szidják. A vidékiek lenézik a BCE, BME bagázst, mert gazdag kölykök stb. Minden szakot/egyetemet lenéz egy X csoport hülyeségek miatt meg beszólogat. Ha nagyon zavar beszélj a rokonaiddal, hogy álljanak le ezzel vagy kérdezd meg miért csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!