Ha valaki TÁG-os, akkor ő okos?
Mindenki odáig van, mikor meglát valakit akin rajta van a Kitűző, hogy hűű Tóth Árpád, akkor ő biztos nagyon okos.
Tisztára idegesítenek. Én is lehetek okos attól, hogy nem ott tanultam, és ők is lehetnek idióták attól hogy ott végeznek
Mi ez a sztereotípia?
Az, hogy valaki mennyire okos az önmagában relatív. Egy iq teszt sem ad pontos eredményt, nem hogy egy felvételi, ami alapján felveszik őket.
Az általános iskola, gimnázium számít a legkevésbé, az egyetem a döntő. Az egyetlen fontos dolog, hogy a tanárok jó emberek legyenek és jól is tanítsanak -meg persze a diákközösség-.
Egyet értek az előttem szólóval.
Annyival egészíteném ki, hogy azért van ez a sztereotípia, mert erős suli a TÁG.
Egyébként tényleg, a központi felvételi pontszám és a vitt jegyek nem mondják meg, milyen ember, mennyi iq-ja van az illetőnek. Nem ez számít, szóval, ha TÁGos valaki, akkor nem biztos, hogy okos, max. volt elég pontja, hogy bekerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!