Tornadolgozat? Ezt most olvastam. Amikor én voltam iskolás, ilyen nem volt és most elég távol vagyok, nem tudom kitől megkérdezni. Meséljetek, ez mégis mi a csuda?
Figyelt kérdés
#tornadolgozat
2016. febr. 6. 09:15
1/3 anonim válasza:
Már 2000 ben is volt róla szó, akkoriban.
A gyakorlatok végrehajtásának helyes leírása, illetve arról számot adás, és az esetleges baleseteknél az elsősegélynyújtás.
Nálunk nem le kellett írni, hanem be kellett mutatni.
Félévben egyszer egy óra ezzel ment el és ezzel le is tudtuk.
2/3 A kérdező kommentje:
> Már 2000 ben is volt róla szó, akkoriban.
Én akkor már diplomáztam... öreg vagyok, no :)
2016. febr. 7. 03:32
3/3 anonim válasza:
Nálunk is volt de az annyiból állt hogy a tanárunk akkor szólt hogy ne is öltözzünk át hanem menjünk be az egyik üres tanterembe mert akkor nem volt áram a tornaterembe valamiért szürkületes sötétségben meg neki sem volt kedve dolgozni, pedig el lehettünk volna mert annyira nem volt sötét. Akkor szóban felvilágosított ezekről a dolgokról mindent hogy tudjunk róla hogy ilyen is van. Ugye mi iskolában elsősegélyt meg tűzvédelmet mindig tanultunk éve elején ezzel kezdtünk mindig. Akkor nagyban elmondta hogy mikor mit kell csinálni elsősegélyt meg azért mesélte el bővebben mert az életbe sosem lehet tudni mikor kellhet. Akkor elmesélte meg szóba került néhány alapszabály a sportágak esetében hogy mi micsoda mire kell figyelni mit hogyan kell csinálni és ennyi, meg akkor mesélt a kedvenc sportjáról a kosárlabdáról, meg a teniszről és ezzel le is tudtuk azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!