A vizsgaidőszak dec 16. -án kezdődik, mégis lehet, hogy dec 21. -től január 3. -ig egyetlen vizsga se lesz?
Igen, nálunk sincs vizsga a 2 ünnep között. (KRE-ÁJK)
Nézd a jó oldalát, legalább tudsz készülni a karácsonyfa alatt, bejgli majszolás közben is! ;)
Ez elég változó, a legtöbb helyen a két ünnep között tényleg nincs vizsga, teljesen leáll az élet, még a fűtést is lekapcsolják (nem vicc, energiatakarékosság).
Viszont 23-ig simán van vizsga a legtöbb helyen, mivel még az is sima munkanap a karácsony előtt. Azt nem értem, miért kellene leállni 21-től a vizsgáknak. A január 3. érthető, hiszen 1-2-3 ünnepnap illetve szombat-vasárnap.
Egyébként ahova én járok, ott egyes tanárok még két ünnep között is tartanak vizsgát. Szóval még azt sem lehet elmondani, hogy sehol nincs ilyenkor vizsga.
Vannak olyan egyetemek, ahol ebben a két hétben is vannak vizsgák, két ünnep között is... Nekem az egyik ismerősöm tavaly 30-án vizsgázott az orvosin. Barátom pedig csak azért nem vizsgázik idén 22-23-án, mert azok a vizsgaidőpontok náluk most csak a záróvizsgázóknak vannak fenntartva.
Nálunk az ELTE-n nincs vizsga ebben az időszakban, ami ugye a középiskolás téli szünet ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!