Mi van a tanárokkal?
A tanárok átváltoztak demonstrálókká?Mi bajuk van?
Én Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek és itt senkinek sincs semmi baja.A tanároknak sem!Akkor mi van azokkal az elégedetlen tanárokkal?
"Képzeld!Felmerült!Ezt írtam ki oda alulra.Csak vannak olyanok akik nem tanultak szövegértést."
Ki? Te? Az könnyen lehet, ugyanis amit írsz az pont azt jelenti, hogy te mindent tudsz a szabolcsi tanárokról.
Én is Szabolcsban laktam, az idén költöztünk.
Az oktatási rendszerrel már tavaly nem értett egyet a legtöbb tanár, sőt... Csak ez most csúcsosodik ki. Attól, hogy nem neked mondják, hogy nincs tüntetés, ahol élsz, ez még jelen van.
Egyébként lehet azt mondani, hogy nem vagy megelégedve a tanárokkal, de ilyen tempóban 2 generáció múlva örülhetsz, ha lesz Magyarországon, aki tanítson.
Nem vagyok tanár,hanem diák.
Nem panaszkodnak a tanáraink órákon ,de azért szüneben hallunk néhány dolgot,amit tanár és tanár egymás közt beszél,és tudjuk,hogy néhány tanárunknak van másik állása is.
Te mit szólnál ahhoz,ha az októberi fizetésedet csak decemberben kapnád meg?
Milyen lenne neked az,hogy dolgozol kb. 8-10 órát,majd még pl: esti gimin leadsz kb. 4 órát,emellett kijavítasz dolgozatokat,felkészülsz a kövi órákra,fejben tartod azt,hogy melyik osztály hol tart,beírod a jegyeket (definiálva),összeállítasz egy saját tananyagot,mert a tankönyvek rosszak.
DE! Még maradjon időd családra,gyerekedre vagy csak pihenésre,bevásárlásra ,egyéb szórakozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!