Mi van a tanárokkal?

Figyelt kérdés

A tanárok átváltoztak demonstrálókká?Mi bajuk van?

Én Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek és itt senkinek sincs semmi baja.A tanároknak sem!Akkor mi van azokkal az elégedetlen tanárokkal?

2016. febr. 4. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Felmerült már benned, hogy esetleg semmit sem jelent az, hogy te miről tudsz és miről nem?
2016. febr. 4. 17:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Képzeld!Felmerült!Ezt írtam ki oda alulra.Csak vannak olyanok akik nem tanultak szövegértést.
2016. febr. 4. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mindenki, a diákok is meg a tanárok is le vannak terhelve, gondolom, meg sok ilyen dokumentációs izé miatt, amit meg kellett csinálniuk, azok miatt nem tudtak elegendő figyelmet szentelni az amúgyis sok óráiknak, meg kimerültek voltak, olvastam valami nagyon durvát, 3X íratták talán valamelyik tanárral újra, nem tudom mi volt, talán a tanítási módszereikről, és tök rövid volt a határidő is, meg fagyott a rendszer, ahova föl kellett tölteni, konkrétan az a tanár meg két v 3 hónapon keresztül végig feszengte az óráit, mert ugye azon túl a sok cuccoson túl, még órán is kellett teljesítenie, hoznia kellett azzal együtt is még a szintet; meg hát tényleg, mindenki le van terhelve, túl magas a heti óraszám, túl sok az elvárás, az embereknek nincs idejük élni, és kicsit saját kis cuccosaikkal foglalkozni. Meg hát pl vannak azok a nemzetközi felmérések, és minálunk még rontottak a helyzeten, szóval még többet léptünk visszafelé, nem abba a jó irányba, ahol pro-n teljesítettek. Ja meg hogy a tankönyveket szeretnék maguk választani, meg esetleg előfordultak az újakban talán pontatlanságok is, meg nem jól vannak rendszerezve, mert a tankönyv olyan feladatot kér előrébb, amilyet majd csak később fognak venni, meg hogy külön kérvényezni kellett, ha krétához akartak jutni, meg hát nem tudom, ilyesmik.
2016. febr. 4. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:

"Képzeld!Felmerült!Ezt írtam ki oda alulra.Csak vannak olyanok akik nem tanultak szövegértést."

Ki? Te? Az könnyen lehet, ugyanis amit írsz az pont azt jelenti, hogy te mindent tudsz a szabolcsi tanárokról.

2016. febr. 4. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is Szabolcsban laktam, az idén költöztünk.

Az oktatási rendszerrel már tavaly nem értett egyet a legtöbb tanár, sőt... Csak ez most csúcsosodik ki. Attól, hogy nem neked mondják, hogy nincs tüntetés, ahol élsz, ez még jelen van.

Egyébként lehet azt mondani, hogy nem vagy megelégedve a tanárokkal, de ilyen tempóban 2 generáció múlva örülhetsz, ha lesz Magyarországon, aki tanítson.

2016. febr. 4. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok tanár,hanem diák.

Nem panaszkodnak a tanáraink órákon ,de azért szüneben hallunk néhány dolgot,amit tanár és tanár egymás közt beszél,és tudjuk,hogy néhány tanárunknak van másik állása is.

Te mit szólnál ahhoz,ha az októberi fizetésedet csak decemberben kapnád meg?

Milyen lenne neked az,hogy dolgozol kb. 8-10 órát,majd még pl: esti gimin leadsz kb. 4 órát,emellett kijavítasz dolgozatokat,felkészülsz a kövi órákra,fejben tartod azt,hogy melyik osztály hol tart,beírod a jegyeket (definiálva),összeállítasz egy saját tananyagot,mert a tankönyvek rosszak.

DE! Még maradjon időd családra,gyerekedre vagy csak pihenésre,bevásárlásra ,egyéb szórakozásra.

2016. febr. 12. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!