Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nektek mi a tapasztalatotok a...

Nektek mi a tapasztalatotok a német tanárokkal?

Figyelt kérdés
nekem eddig csak rossz tapasztalatom van, az összes (3 db) német tanárommal.

2015. ápr. 1. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritka a jó tanár nemcsak németből, másból is. Aki profi valamilyen nyelvből az egyrészt nem Magyarországon van, másrészt havi 80-ezer Ft.ért nem bolondult meg, hogy kínlódjon egy csomót középiskolában...

Aki mégis nyeltanárnak adja fejét, vagy elhivatottságból teszi (minden tiszteletem neki!) de inkább tart magánórákat, ez egy fokkal több hasznot hoz a konyhára.

A mai oktatás alapvetően van elrontva. Ne is számítson senki arra, hogy jó nyelvtanára lesz!

Amúgy is szinte lehetetlen, hogy a fenébe lehetne 20-30 fős társaságnak szinvonalas órákat tartani... Aki nyelvtanár, az pontosan tudja.

(Ha mégis, akkor tegye össze a két kezét akinek ez a lehetőség megadatik).

2015. ápr. 2. 15:53
 2/5 anonim válasza:
A mi iskolánk német nemzetiségi szóval van kb. 4 db német tanár abból 2 nagyon jó 1 közepes 1 rossz úgyhogy ... Vond le :D
2015. ápr. 2. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem általános iskola alatt 7 db némettanárom volt.

Egyik sem volt toppon a nyelvből.

2015. ápr. 2. 21:39
 4/5 Veru10 válasza:
Az én némettanáromról ha meg kell,hogy valljam az igazat akkor az semmit nem tud.
2015. ápr. 9. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Igaz én még csak ebben az évben kezdtem tanulni a németet (kezdő német szakon vagyok), de imádom a tanáromat és magát a nyelvet is. Nagyon nehéz jó nyelvtanárt találni, de ő abszolút tökéletes, mondjuk ez is a legjobb humán beállítottságú suli a városban.

Sőt annyira szeretem a németet, hogy ebben az évben, már cserediákként is megyek Németországba.

2015. ápr. 27. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!