Rekajohn kérdése:
Ált Isk. Igazgatónő jogköre a tanárokkal szemben, Mit tehet meg?
Figyelt kérdés
Kedves forumozok! Ált. Iskolai tanár vagyok 30+ éve. Néhány éve egy nálam és a kollégáknál fiatalabb, tapasztalatlanabb (31 éves) igazgatónőt kaptunk, aki ráadásul lépten-nyomon keresztbe tesz mindenkinek ahol tud (lieblingeket kivéve). A kérdésem ehhez kapcsolódóan lesz. Kitalálta pár napja, hogy adjuk le a szakdolgozatunkat, a diplománkat (nem másolat) az opponensek neveit, segítőtanár nevét, a leckekönyveket (nem is volt a legtöbb, amikor én végeztem a főiskolát). Megfenyegette az egész tantestületet, hogy aki nem tesz ennek eleget, azt fegyelmivel bünteti. Megtehet ilyet? Kérheti ezeket? Milyen jogalapon? Tud valaki idevágó jogszabályról? Egyáltalán, úgy, hogy nem mondja el, mihez kell neki, nem mutatja be ide vonatkozóan semmilyen szabályozást, kötelesek vagyunk ennek eleget tenni? Köszönöm előre is a válaszokat!2013. febr. 15. 18:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!