Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Titeket nem zavar ha valaki...

Titeket nem zavar ha valaki puskázással szerez jó jegyeket?

Figyelt kérdés

Elsősorban azokra gondolok akik szinte minden dolgozatukat 4-es 5-ösre megírnak és nagy részéhez puskát használnak. Bevallom velem is előfordult, hogy nem tudtam készülni ezért minden mindegy alapon telefonról, füzetből kinéztem a válaszokat, vagy azoknak egy részét. Ez nem mindennapos, pár havonta előfordul, akkor is inkább csak olyan tantárgyaknál amire nem igazán lesz szükségem. Ehhez képest vannak olyanok akik minden dolgozatra csinálják a puskájukat és ezzel jobb jegyeket szereznek, mint én -aki általában tanul-.

A másik kategória -amihez gyomor kell-, hogy benyalnak a tanárnak, állandóan pitiznek. Itt ha dolgozatnál nem is, de pl szóbeli feleletnél olyanokra kapnak négyest amire más a hármast se biztos. Meg ugye mikor lezárnak akkor a csókosnak 4.5-re egyből ötös vagy javíthat, másnak csak négyes, esetleg nem is javíthat.

Titeket nem irritálnak az ilyenek? 18/f

2016. jan. 24. 22:50
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%
Teljesen megértelek. Nálunk a kitűnő tanulók is egyfolytában puskáznak. És ők mondják még, hogy tanulni kéne. Pedig az osztályban mindenki tudja, hogy puskáznak. Év végén amikor volt javítási lehetőség kémiából, és az egyikük felelt meg is mondta neki, hogy egy erősebb gimnáziumban ez hármasnak se felel meg. Mégis megkapta az ötös évvégit. Így lett kitűnő.
2017. aug. 14. 15:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte mindig írtam volt puskát, de ha nem tanultam volna mellé, akkor olyan nagy karókat írtam volna csak puska alapján, mint a huzat. Ha nem színtisztán magolást kér számon a dolgozat, akkor a puska maximum mankó.
2017. aug. 14. 18:23
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
És most jöjjön a legidegesítőbb típus: aki lusta, mint a bűn, ergo nem tanul semmit, mégis ötös minden dolgozata. :D Puskázás és egyéb csalások nélkül.
2018. ápr. 25. 21:11
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy ebbe a típusba tartozom (szerencsére).
2018. ápr. 25. 21:12
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

"És most jöjjön a legidegesítőbb típus: aki lusta, mint a bűn, ergo nem tanul semmit, mégis ötös minden dolgozata. :D Puskázás és egyéb csalások nélkül."

Ez kb általános iskolában működik, ha figyelsz órán. Sok ilyen "zseni" ismerősöm sz..pta be egyetemen a cumit és bukott ki.

2018. ápr. 26. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!