Titeket nem zavar ha valaki puskázással szerez jó jegyeket?
Elsősorban azokra gondolok akik szinte minden dolgozatukat 4-es 5-ösre megírnak és nagy részéhez puskát használnak. Bevallom velem is előfordult, hogy nem tudtam készülni ezért minden mindegy alapon telefonról, füzetből kinéztem a válaszokat, vagy azoknak egy részét. Ez nem mindennapos, pár havonta előfordul, akkor is inkább csak olyan tantárgyaknál amire nem igazán lesz szükségem. Ehhez képest vannak olyanok akik minden dolgozatra csinálják a puskájukat és ezzel jobb jegyeket szereznek, mint én -aki általában tanul-.
A másik kategória -amihez gyomor kell-, hogy benyalnak a tanárnak, állandóan pitiznek. Itt ha dolgozatnál nem is, de pl szóbeli feleletnél olyanokra kapnak négyest amire más a hármast se biztos. Meg ugye mikor lezárnak akkor a csókosnak 4.5-re egyből ötös vagy javíthat, másnak csak négyes, esetleg nem is javíthat.
Titeket nem irritálnak az ilyenek? 18/f
"És most jöjjön a legidegesítőbb típus: aki lusta, mint a bűn, ergo nem tanul semmit, mégis ötös minden dolgozata. :D Puskázás és egyéb csalások nélkül."
Ez kb általános iskolában működik, ha figyelsz órán. Sok ilyen "zseni" ismerősöm sz..pta be egyetemen a cumit és bukott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!