Titeket nem zavar ha valaki puskázással szerez jó jegyeket?
Elsősorban azokra gondolok akik szinte minden dolgozatukat 4-es 5-ösre megírnak és nagy részéhez puskát használnak. Bevallom velem is előfordult, hogy nem tudtam készülni ezért minden mindegy alapon telefonról, füzetből kinéztem a válaszokat, vagy azoknak egy részét. Ez nem mindennapos, pár havonta előfordul, akkor is inkább csak olyan tantárgyaknál amire nem igazán lesz szükségem. Ehhez képest vannak olyanok akik minden dolgozatra csinálják a puskájukat és ezzel jobb jegyeket szereznek, mint én -aki általában tanul-.
A másik kategória -amihez gyomor kell-, hogy benyalnak a tanárnak, állandóan pitiznek. Itt ha dolgozatnál nem is, de pl szóbeli feleletnél olyanokra kapnak négyest amire más a hármast se biztos. Meg ugye mikor lezárnak akkor a csókosnak 4.5-re egyből ötös vagy javíthat, másnak csak négyes, esetleg nem is javíthat.
Titeket nem irritálnak az ilyenek? 18/f
"Az idegesitobb mikor rolad nezik le a valaszokat,es te 3ast kapsz, a szomszed meg 5ost."
Nem ez nem idegesítő, az az idegesítő mikor a szomszédod segg hülye hozzá és 4-est kap (mert lenézte rólad), te meg egyest és mehetsz UV-t írni, aztán mikor az se megy (mert ott már jön a szívatás), akkor a tanár azt mondja:
- hogy tudja miért kapott egyest az elsőre
- (ugye csak hümmögsz), nem
- Jöjjön el C vizsgára akkor elmondom.
Na ekkor leszel ideges!
Én értem mire gondolsz.
Nálunk vannak azok akik rossz tanulók és puskáznak, oké még így is alig buknak meg, nyugodtan. De az amikor mindig készülök a dogákra meg csak úgy az órára, és erre xy kinevet hogy minek tanulok úgyse kell ez semmire, ő kipuskázza /néha tényleg megtanulja/ és így ugyanolyan az átlagunk, hát az... És mindketten egy nagyon erős iskolába akarunk menni, de nem ugyan oda és a tanárok őt jobban támogatják és hiszik hogy neki menni fog én meg kétséges vagyok a bekerüléssel.
Igen eléggé zavar:D
Engem sokkal inkább zavar az,amikor lánykák szétteszik a lábukat a tanárnak a jobb jegyek és a menőbb gyakorlati helyek érdekében.
23/F
Engem k*rvára zavar. Legszívesebben lerúgnám őket a g*cibe. Most vagyok 8.-os és hiába mindenki arról papol hogy ez vissza fog ütni,őt akkor is jobb suliba veszik fel!
DE! nagyon idegesítő!
És nagyon csúnya húzás,és a tanár őket kedveli,nekik adja meg az 5!
Tudom, hogy nem kellene ezzel foglalkoznom, de az ilyesmi engem is tud zavarni. Van olyan csoporttársam aki nem csak a telefonra dobja fel a pdf-t, de többször csinált olyat is, hogy lefotózta a vizsgalapot, és azt visszaküldték neki kitöltve, akkor volt, hogy headsetet vett. Felolvasta a kérdést, a telefon másik végén lévő meg visszaolvasta neki a jegyzetből a választ.
Én sose szoktam puskázni, mindenre tanulok, de néha elbizonytalanodok ilyenek miatt,hogy mi értelme van, ha így is lehetne (persze az önérzetem már nem visz rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!