Egyetemi ZH/vizsgán való puskázással bukott már le valaki? Mi történik ilyenkor?
egyetemtől, szaktól, tanártól függ, akár az egyetemről is kizárhatnak, de minimum a tanárnál vágod el magad egy életre, és továbbadhatja a többinek, akiknél szintén.
az a minimum, hogy újra fel kell vegyed a tárgyad.
Középiskolában rengeteget puskáztam, mert sokszor nem láttam értelmét, hogy számomra teljesen felesleges és haszontalan információkkal fárasszam magam. Egyetemen még sosem puskáztam, esetleg egy-két kulcsszót írtam fel a kezemre, de nem rémlik, hogy valaha hasznát vettem volna eddig.
Mondjuk nálunk komolyan is veszik az ilyesmit, egyszer tanúja voltam egy srác próbálkozásának az egyik szigorlaton, hát nem lettem volna a helyében. A vizsgáztatónak végülis nem sikerült bizonyítania, hogy a srác puskázott (de nagyon egyértelmű szitu volt, én tudtam is, csak nyilván nem köptem be szerencsétlent), az lett a vége, hogy fél órán keresztül sz*patta őt, végül megbuktatta.
SE-ÁOK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!