Az orvosi karokat tényleg csak puskázással lehet elvégezni?
Orvosira jártam, el is végeztem, de végül nem abban a szakmában helyezkedtem el. Nehéz az egyetem, igen! De ha nincs elhivatottságod a szakma iránt, akkor miért pont orvosira jelentkeztél?
Amúgy én mindig készítettem puskát, de nem használtam fel soha. Jó érzés volt hogy ott lapul a táskámban, dolgoztam vele jó sokat, (addig is tanultam, amíg készítettem). Lekicsinyítettem, kinyomtattam, összehajtogattam, és vittem magammal. Volt hogy jó lett volna, ha a kezemben van és bele tudok nézni, de nem vettem elő.
Nem szeretném, ha te vennéd ki a vakbelemet...
Ha a műtét közben is puskázni akarsz, azzal én nagyon nem járnék jól.
És az sem vigasztalna, ha utána te börtönbe kerülnél, nekem attól nem lenne jobb.
NEKED SE.
Remélem, hogy puskázással együtt lebuksz, és kirúgnak.
NEM VAGY ORVOSNAK VALÓ.
Érettségin bejött. Szerencsére olyan tanár volt benn nálunk matekon, aki LESZARTA hogy mit csinálunk, az egész osztály majdnem puskázással csinálta a matekot (én is) :D A felügyelő tanár kiment kávézni, wc-re, beszélgetni, meg ilyenek, és másik tanár se jött be a terembe, remélem az egyetemen is ez lesz :DD
Szerencsére meg is lett az elegendő pontom az állami orvosira... (SOTE)
Láttam a másik kérdésed is, szerintem ez kamu, csak polgárpukkasztásnak szánod.
Így is elég szar az orvosok presztízse itthon, nem értem, hogy miért akarja vki még jobban lerontani. Miért élvezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!