Gyógyszerészként hány év elvégezni az orvosi egyetemet?
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 18:50
2/9 anonim válasza:
Ha ennek sem tudsz utánanézni akkor 6-7 év.
4/9 reptoid válasza:
"A gyógyszerész kar is 5 éves."
Hát nálunk már 11 éves.
Amúgy ahogy az előttem lévő is írta, 6 év gyógyszerészként is elvégezni. Nagyon kevés átfedés van a kettő között, semmilyen kedvezményt nem adnak rá.
5/9 anonim válasza:
"Képzési idő 10 félév." [link]
Persze lesz, aki a felvi.hu-nak se hisz.
6/9 reptoid válasza:
Van, aki különbséget tud tenni kar és szak között
7/9 anonim válasza:
Utolsó előtti: a kérdező feltehetőleg az általános orvosi szakot akarja elvégezni gyógyszerészként, szóval teljesen irreleváns a válaszod.
8/9 anonim válasza:
Azért azt megkérdezném, hogy ki volt az a bunkó, aki lepontozott egy nem primitív hangvételű, teljesen korrekt választ? Orvosira járok, csak tudom, hogy hány év alatt tudná egy gyógyszerész elvégezni az általános orvosi képzést, hat év alatt. Arról sajnos nem tehetek, hogy a kérdező nem tud értelmesen fogalmazni...
9/9 anonim válasza:
Gyógyszerész szakot szeretnél általános orvosi karon elvégezni (van, ahol külön van gyógyszerészeti kar, máshol az ÁOK-n) vagy már végzett gyógyszerészként szeretnéd elvégezni az orvosit? A kérdésből nem derül ki.
Amúgy ha az első változat, akkor az 5 év, ha második, akkor 6 (szerintem nem sok mindent fogadnak el, hogy éveket nyerhetne vele az ember).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!